.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Повече от фен Аватара на JustForFun

Какво да правя?

Ще карам направо, но ако мнението ви ще бъде някаква обида или саркастичен коментар, по-добре си го запазете!
    Има едно момче, което харесвах миналата година (и все още го харесвам). С него бяхме точно пред тръгване, но понеже беше точно пред лятото , а той нямаше да е в града, се разбрахме направо през учебната година да тръгнем.. Лятото поддържахме връзка, но аз му казах, че се отказвам от плановете ни.. В началото на учебната година той продължи да се занимава с мен, ясно беше, че не се беше отказал. Преди 1 месец , може би,той спря да ме търси, поздравява и т.н. (но аз винаги съм се държала добре с него!) Попитах го какво става , защо не си говорим и той обясни , че има друго момиче, с което да говори и така.. Посъветвайте ме какво да правя сега, защото аз все още имам чувства към него, но и да му го кажа, не зная какво мога да променя.. А дори да ми кажете да го забравя - доста трудно , защото всеки ден прекарвам с него.

Мега фен
    ама че договорки сте си правили и защо не тръгнахте още в началото на годината?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Еми, изпуснала си си шанса, мацка. Да не мислеше, че цял живот ще ти тича подир гъза и ще се надява на малко внимание? Намерил си е момиче, което да не го разиграва.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на LeprikonA
    само на поздравяване половин година и отгоре - ми писнало му е, като на всеки нормален човек.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Забравих да спомена, че си останахме все така близки както преди .. не сме били само на здрасти!

А защо не продължихте от там, от където сте спрели лятото? Защо не станахте двойка?

Защото аз не знаех, дали той все още искаше..

и на какво точно бяхте, като нито продължи развитие, нито е било само здрасти?
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на Chacho
    Е така е като си правите планове за путка си майна време напред в бъдещето. Намерил е друга, кво да се прави. Сваляй го, ако искаш, но вече няма да играеш на сигурно.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Е на дълги разговори всеки ден

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Добре дошла във "френд зоната"!

Ще ме извиняваш, ама си много зле.

Момчето е продължило да ти обръща внимание, въпреки че ти си се отказала от уговорката ви. Ти вместо да поемеш инициативата чакаш и се чудиш. А когато на него най-сетне му писва да тъпче на едно място и насочва вниманието си към друго момиче, ти се жалваш по форуми и се чудиш "Ама защо".

Единственото, което можеш да направиш е да бъдеш директна с него, да му признаеш чувствата си, и да се надяваш, че и у него все още има останали чувства към теб.

И си вземи поука за следващия път - никой няма да те чака вечно.

Е, не знам за теб, но аз не бих се хвърлила на момчето да го целувам и прегръщам , като цяло лято не сме се виждали. Смисъл трябваше ми малко време , за да свикна пак с него.

Не знаеш какво искаш. Сама си се оправяй.

Супер фен Аватара на Glamour92
    препоръчвам ти да скролнеш до въпрос 15.
    После си избери съвет-според мен всички са еднакво хубави за твоята ситуация

http://www.teenproblem.net/forum/sho...BE%D1%81%D0%B8
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Цитирай Първоначално написано от JustForFun Виж мнението
    Е, не знам за теб, но аз не бих се хвърлила на момчето да го целувам и прегръщам , като цяло лято не сме се виждали. Смисъл трябваше ми малко време , за да свикна пак с него.
    тя далеч нямаше това впредвид. не очаквай, че ще вървят подир задника ти нон-стоп, а ти като дърво няма да отвръщаш по никакъв начин и те ще продължават вечно.

Държах се супер милото, правех му намеци и т.н. ...

Голям процент от момчетата не разбират от намеци, докато някой не ги светне.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Изпуснала си шанса си и евала му на момчето. Какво очакваше? Да ти тича подир задничето, докато най-накрая разбереш какво искаш? Разбира се, че ще насочи вниманието си към друго момиче, което ще му обърне внимание.

Най-добре му се извини и му кажи,че искаш да сте само приятели и след това разбери кое е това момиче и дали това е истина,защото може да го е направил само за да те подразни и да се почувстваш зле или нещо такова!Споделяй му и той ще ти споделя и така отново ще си върнеш доверието му,а след това вече реши какво искаш и му кажи направо за чувствата ти и виж какво ще ти отговори той!

Мега фен
    Този влак е изпуснат, така да знаеш! Който и да беше на мястото на влака нямаше да се поколебае много (да те чака).

Но спокойно, ще дойде и друг влак. Когато това стане, директно се качвай, а не увъртай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си