- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как е настроениетооооо опа опа :D:D
Чарът на момчешкия пубертет е отрязванията в гимназията. После ще ги забиваш с трагичните истории и изпълнения, хаха
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
чак пък ;д мен сами идват да ме забиват![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Шш ей..Много зе да ти порасва работата и на теб ,чичо ауерълъ..
абе беги, днес едни щях да ходя да ги пердаша, значи, излизам от даскало и минавам покрай зоната на пушачите и некви батковци пушат, аз ги подминавам и те мълчат като в гробница и тъкмо излизам от двора на училище и една топка сняг падна на 50см от мене........ мале обърнах се и те се осмели до уши и само ги запомних кои бяха, защото бързах, и си продължих, ама някой път ще се върна, нищо, че са по-големи от мене..........
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Добре дошли в България. Тук вместо здрасти всеки вика: "Брат, ш-ш, снощи тая е*а ли я?"
Как си се бааарнала, как си се баааарнала, как си се бааарнала, как си се, как си се барналаа.. ;Dмуахах.. за тва се сетих..
Ляга си да гледа Eurosport ^_^ Боксец.
А аз се надявах да се сетиш за RaggaOne - музика във вените :/
Много съм разочарован
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Интересното е, че го знам човечеца, но определено не бих се сетила за него.![]()
имам 6 на контролно по химия и госпожата каза "За пръв път виждам такова контролно без абсолютно никаква грешка, Браво!" изпълни ме тази госпожа бе, ще ставам химик !
sapphire5![]()
Спокойно бе брат - и райнберито те обича :*
мене всички ме обичатаз съм любимеца на народа ака Митко Пищова !
![]()
sapphire5![]()
Той не беше ли оня от сървайвър дето го биха на канадска борба ? ;D
абе ти си много изостанал бе ице.............
![]()
sapphire5![]()
Да не мога се меря с толкова напреднали xD
Щом се сръвняваш с тоя , жалко за фитнес тренировките
Aw, стискайте ми палци, че утре, тоест днес, ме чака олимпиада по БЕЛ, а нещо не ми се спии, а тя почва в 7:30.. грр!
Стискаме :д
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
и аз щех да ходя по БЕЛ, ама нямало достатъчно хора..............
sapphire5![]()
Справих се.. доста добре, според мен.![]()
Темата, която ми се падна беше лесна, ноо.. въпросът е, че докато преписвам от черновата към беловата махнах някои неща и сега се чудя дали трябваше да ги махам или не. Като излязат резултатите ще видим. ^^
RainBerry каза: ще видим !
sapphire5![]()
uhh, да!.. Обичам да говоря в мн.число за себе си.Така е при нас ^_^ ;dd
да не си от перник бе райни ? тази вечер ще пишеш ли пак в 05:00 в темата ми![]()
sapphire5![]()
Мен ми пишат 6 тици само като ги погледна с един поглед учителите
Нем, утре в 6:30 съм на трен.. не е възможно, графика ми е препълнен.
За Перник, нааайн, ich wohne in Schumen, bace ^_^
Просто така ме радва..
loveca777, това явление се наблюдава, поради страха, който изпитват учителите.![]()