- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бахти майтапа ?
Авторе-дефинирай ми проблема си точно.
Първата ти приятелка ти е разбила идеалистичните представи-нормално,на всеки се случва.Предполагам,че несъзнателно те е страх-дали от ново разочарование(или много такива),или пък от житейски удари(впечатлил си се от смъртта на бащата на твоя приятел).Питаш какво ще стане,ако се случи на теб.Ще ти кажа-ще те боли,много при това.Но ще оцелееш и ако приемеш нещата фисософски,ще придобиеш една идея по-зрял светоглед.
За пловдивското момиче-какво ви попречи? Защо четеш хронологиите,ако няма смисъл от това? Ако има пък-защо не направиш нещо,за да реализираш обожанието си към тази девойка? Ако е невъзможно-кое те възпира да потърсиш друга? Страх от ново разочарование? То така или иначе рано или късно идва-така идва опитът при повечето хора-неправилно е да бягаш от това.Ако пък продължаваш да се криеш от разочарованията-сиво ще ти е.И безразлично-защото никога няма да рискуваш,няма да видиш нещо ново,а човек щом свикне със старото му доскучава...
Препоръчвам ти да живееш.В пълния смисъл на думата.Видиш ли възможност за нещо ново,интересно,хубаво и неизпробвано-давай.Значи искаш да ми кажеш,че живееш в града,предлагащ най-многобройно възможности и все пак имаш усещането,че всичко било "сиво"..? Помисли си дали "бъга" не е в твоя собствен телевизор...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Последната част ме накара да се разсмея , хаха .Проблемът е в мен , правилно. Не знам , може би имам прекалено високо мнение за себе си , просто гледам другите около мен и трудно си представям какво искам.Не , не е обожание.Минах годините , когато имах нереална представа за момичетата около мен.Тя просто е принцеса , дори името и е такова <3 Прекалено много неща станаха , за да се получи между нас , макар наиситна да ми се иска.А зашо ги чета е спорен въпрос - дали защото ми е най-хубавият спомен или просто нежелание да започна нещо друго