- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За всички които ги е '' страх '' или не могат да се престрашат..
Пиша тази тема, защото започнаха да се появяват много теми.. '' Как да й кажа'' '' Дали ме харесва '' " Дали ще иска да е с мен '' . Аз бях в подобна ситуация.. но слава богу най накрая се престраших просто да й кажа всичко което мисля в очите, не ми пукаше какъв ще е отговора, дали ще й хареса, дали ще е с мен .. просто й го казах. Накратко само ще цитирам отговора .. '' и защо чака толкова много време да ми кажеш '' . Съвета ми към тези които имат подобен проблем , просто й кажете, дори да ви отхвърли което е малко вероятно ( ако се държите като голям човек и ако е свястно момичето ) ще сте пробвали, ще знаете какво мисли и няма да се тормозите как да й кажете и дали ви харесва. И не трябва да се комплексирате ако момиче не иска да е с вас, може вината да не е в вас !
еваларка.
така е.
човек когато се страхува, само отлага.
но не трябва да се забравя, че има и един момент, в който не е много подходящо да си изливаш чувствата. например по скайп. или ако се познавате отскоро. не знам защо е така, но просто е така :ь
и все пак браво за темата.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Браво, мой! hug![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Браво за темичката!!Просто и/го питаш ако ти каже "не" да си гледа работата
ще срещнеш по-хубав/а ! ако каже "да" супер!!Никога не трябва да се страхуваш да изливаш чувствата си!!
![]()
евала...обаче аз от 3 години изгарям... ХАРЕСВАМ 1 момиче и съм на 1000% сигурен,че между нас не може да има нищо освен приятелство... какво ще спечеля ако и го кажа.. а мисля дори ,че тя знае защото пробвах да и го намекна през тези години...
ДАЖЕ през тия 3 години съм имал 2 приятелки и не мога да спра да мисля за нея...
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Не мисля, че заслужаваш това. А и казваш от време на време? Не можеш да спечелиш, но е по-добре да загубиш в случая. Няма да се измъчваш да си близо до нея и да знаеш, че няма да я имаш. Ще загубиш приятелството,ва но заслужава ли си то, щом като единият има чувства? Ако смяташ, че можеш да продължаваш близо до нея, продължи.
единственото нещото което ме крепи още е ,че имам план след 2 3 години (сега съм 12клас ) да й се обадя и да и разкрия чувствата си.. а това което ме кара да бъда сигурен ,че сега не може да има нищо между нас е това ,че виждам как общува с мен и с другите момчета към които има симпатии...мен ме има за приятелка на която се оплаква и споделя...
какъв план, какви 2 - 3 години, боже ?! Сега така го мислиш, ама след 2 - 3 години нищо не се знае. Не се знае накъде ще се развият нещата, кой на къде ще поеме. Искаш да продължаваш да си и носна кърпичка ли? Извинявай за израза, ама така излиза. Това ли заслужаваш? По-добре се престраши и й кажи всичко, с цел да я загубиш. Не мислиш ли, че заслужаваш повече? Не искаш ли да срещнеш момиче, което ще те направи щастлив? Но ако продължавай така, няма да я бъде.
незнам и аз...предпочитам да я забравя с времето или да остана с малка надежда отколко да знам ,че не мога да я имам..както казах и преди пробрах имах 2 връзки за тези 3 години даже и в момента имам връзка,но не мога да я забравя или да мисля за друга...имал съм случей в които докато правя секс с приятелката ми съм си представял нея...незнам сложно е ... btw когато се запознах с нея изобщо не ми хареса мина чак 1 година и тогава разбрах каква е...
Според мен я забрави. Имаш връзка, човече, заслужава ли си да се измъчваш по този начин? Дай си шанс, отдели се от нея, бъди щастлив. Това с приятелката е супер гадно, момичето ако разбере, как мислиш, ще се почувства? Това с плана ти го забрави, за какво ти е след 2 - 3 години да звъниш? Мислиш, че тогава ще ти обърне внимание ли?! Стига, недей си дава такива надежди, с такива надежди не се живее...
Аз пък не съм съгласен с тоя подход.И даже съм на абсулютно противоположното мнение - обречен е и почти никога не носи успех.С момиче,което искам да съм .... Да кажем,че имам 2 златни правила - НИКОГА не започвай с приятелското отношение като очакваш връзка.НИКОГА не се обяснявай.
Една от причините е,че ако си сигурен в себе си една целувка е много по-"въздействаща" (не знам дали е подходящо така да се изразя). А обикновено това с обясненията го правят по-неопитните.Може би,защото не са толкова сигурни в себе си,за да целунат девойката.
Не бъди пуси , казвай и , да те реже и да ти е мирна главата , че ще си провалиш и следването и живота заради тая .
Подобре не го казвай според мен..
Бил съм в същото положение, и много намеци съм правил, но понякога просто не се получава ..
"Леко, леко и ние ше ви настигнем,
ще ви ебем без грам да мигнем"
Ако продължаваш така да мислиш за нея, по-добре скъсай с приятелката си, момичето не го заслужава. Времето лекува! Вече си голям, колко години мислиш да си до нея, с такива чувства. Както казах по-горе, проваля ти се учението и всичкото. С такива чувства и надежди не се живее. Още много хора ще влизат и излизат от живота ти.
Браво за темата !
Но и аз съм една от тези дето ги е страх .. просто застрашавам голямо приятелство!!!!1 (h)![]()
Иначе има нещо между нас ! Някакви съвети ?
Ми като има, давай, какъв е проблема? Какво приятелство застрашаваш? Сякаш не може да го има и след това. Има като - да, харесва те, казал ти е, показал ти е, доказал ти е, или има като - хвърля ми погледи и тем подобни.
!!!!!!
Това искам да го подчертая.Напоследък съм свидетел как най-добрата ми приятелка реже момче след момче, които ѝ се обясняват една седмица, след като сме се запознали.Не правете тази грешка!Опознайте я малко, може да си харесва някой(както в случая), да има гадже... Не чак ТОЛКОВА смелоИначе съм съгласна, че е по-добре да се казва.Станете ли най-добра приятелка, после нещата трудно се обръщат.
thats tha shit that made meh feel bettah
Както се казваше в един добър стар филм: "Our Great war is a spiritual war. Our Great depression is our lives." Прекалено насериозно взимате нещата, оттам тръгва всичко.