- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Качване на мускулна маса
Продавам оригинална Deca на Norma изпитана и работи
2ml/200mg
цена 10 лева в зависимост от количеството може и по ниска.
Който се интересува да пише пращам и снимки.
СЪОБЩЕНИЕ !
В последните дни раздел Спорд и здраве и нападнат от продавачи на стероиди, както и от такива, които ги употребяват! Очаква се намеса от модераторите за изтриване на "стероидните" теми! Мерси за вниманието!
Край на СЪОБЩЕНИЕТО!
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Бате точно в интернет ще си я купя тая deca ! Как си ги мислите тия работи не знам !
Аз, подканвам модератора да ви локне "стероидната" тема !
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Стероидите са едно от най прекрасните неща на земята . . I love you - Deca Durabolin !
Първо в темата няма ништо лошо в интернет и не само има много инфо за стероидити.Всеки може да си прецени риска от употребата им.
И второ това че ги копуваш от нета не е показател за качество,плюс това при куриера се вижда кво копуваш има си баркодове и други отличитилни белези по които ако си малко запознат можеш да разбереш в гараж ли е правено или не.
И ако нямяте какво да кажете просто не пишете ништо
Последно редактирано от X_p_L_o_D_e : 02-25-2012 на 09:34
Сега заслужаваш да ти вземат ип-то ,да се разбере доставчикът,да се ожулиш малко,че друг път да не ми предлагаш медикаменти в интернет.Така или иначе не си струва за 10 лева да даваш 3000 лева..Ае дерзай.
Може ли да качи мускулна маса ако нямаш телесна маса/тоест ако си само кожа и кости/?