.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 88

Hybrid View

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Ще те разочаровам, като ти кажа, че това, че ме нарече отново така не ме нарани особено, въпросът беше, че ти изглеждаш далеч по-неадекватен и превъзбуден от мен и доста парадоксално да наричаш мен така. Ако беше адекватен и зрял човек, който знае за какво говори и може да се аргументира нямаше да се държиш така.
    Не видях Wax да разбра за какво говориш, нито пък ти разбра за какво говори Wax, но самият факт, че обсъждаш пиене и наркотици в темата за тютюнопушенето говори, че това явно са ти някакви фикс идеи (което вече ни доказа) и че си неадекватен.
    А също така това, че сравняваш боцкането с пушенето ми показва доста ясно какъв ти е опита и културата.
    С пожелания за много здраве и на теб, както и поне по капчица разум, грамотност и адекватност.
    Ккто казах и преди - като навършиш 15 може би ще ти мине.
    Wax се сети за какво става въпрос
    В другата тема беше пуснал някаква подписка за хората, които мразят Варна , но не виждам смисъл да ти обяснявам

И не съм ти сравнявал боцкането с пушенето - много грешно разбираш
    Точно ти не ми говори за КУЛТУРА и грамотност , защото ,ако под това е разбираш опитът ти от ходенето по пушанките през междучасията- жалко само за теб!

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    Wax се сети за какво става въпрос
    В другата тема беше пуснал някаква подписка за хората, които мразят Варна , но не виждам смисъл да ти обяснявам

И не съм ти сравнявал боцкането с пушенето - много грешно разбираш
    Точно ти не ми говори за КУЛТУРА и грамотност , защото ,ако под това е разбираш опитът ти от ходенето по пушанките през междучасията- жалко само за теб!
    Не ми пука особено дали Wax мрази Варна и на какви теми си говорите, въпросът е че се изказваш неадекватно и несвързано, явно и пишеш, колкото да знаем, че съществуваш и да те отразим.
    Аз вече нямам междучасия, малко съм ги надраснала тези неща... Не случайно казвам, че и ти като станеш на дадена възраст и дай Боже поумнееш нещата е ти станат по-ясни, може да имаш същото мнение, но ще е обосновано.
    Под култура не визирам нищо подобно, но наистина щом ще говорим за наркотици е хубаво поне една статия в уикипедия да прочетеш, за да не се изказваш неподготвен.
    А част от културата при общуването по принцип е когато не си прав и не можеш да се аргументираш просто да прекратиш дискусията, а не да почнеш да наричаш с имена и да се държиш нагло, неуместно и просташки с човекът с когото комуникираш.
    А за грамотност не виждам защо да не говоря...Има и далеч по-грамотни хора от мен, но в случая е ти не си от тях, даже точно обратното.
    Нищо не разбирам грешно, ти се изразяваш така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си