.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    Еми явно няма какво друго да видят освен тялото.......... То просто като видиш няква, че е "яка" и си викаме "абе тая мога да я мина 1 път" просто външния ти вид го показва........ Според мои наблюдения, ние търсим да обичаме нещо което не е идеално, защото всеки се съмнява в идеалното, че е прекалено хубаво, при мен нещата са така, аз не търся кой знае какво, а и попринцип не бих се хванал с някоя "яка" просто щото ми изглежда съмнителна, всеки се замисля тая квато е "яка" кой знае с колко е била и т.н. Като човек може да си свестна не те знам, но вида казва друго, а и сега не трябва да имаш доверие да много хора, така че, накратко, външния ти вид пречи, а по този случай http://vbox7.com/play:aca468b572 точно като за теб ;д
    Бахти пораженческото мислене. Била прекалено яка, че да искаш нещо повече от секс? Трябва да е точно обратното.
    Ако е физически красива, курви се, прави прически, гримове и всичко от репертоара.. добре, без да се прекалява. След това идват държанието, акълът, химията и дали на момчето му се занимава със по-скоро сериозни обвързвания. Може всичко да е наред, но просто да не се стигне дотам, щото не иска връзка. А това, че искат секс от теб не винаги означава, че не искат и нещо повече.

Срещат се красиви, интелигентни и мили момичета.. Просто, като има недостойно момче веднага го забелязват и си остават красиви, но отношението им към това момче става по-различно. В един момент стават и кучки спрямо него. Че има боклуци.. има, и то много, но се намират свестни, умни и красиви, но работата при тях е, че и те имат критерии, и ако не отговаряш на тях си бита карта.
    Temet Nosce

벨야카

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Бахти пораженческото мислене. Била прекалено яка, че да искаш нещо повече от секс? Трябва да е точно обратното.

С
    Виж не го обвинявай , ти на колко години си , той пише как е във ,,тиинайджърския,, свят
    И между другото едно е просто яка кифла, която слага 3 тона грим бляя и друго е красива
    Има много определящи фактори .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си