.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 91

Hybrid View

Супер фен Аватара на ccdesigns
    А аз не мога да разбера как хората дават по няколко хиляди лева за това. В смисъл - с какво няколко криви зъба могат да попречат на нормалното развитие на човек? Разбира се, има хора, които да бая зле и е нужно, но за 3 зъба да давате по 2000лв... Хората преди 200-300 години как са си живяли с кривите зъби?
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    А аз не мога да разбера как хората дават по няколко хиляди лева за това. В смисъл - с какво няколко криви зъба могат да попречат на нормалното развитие на човек? Разбира се, има хора, които да бая зле и е нужно, но за 3 зъба да давате по 2000лв... Хората преди 200-300 години как са си живяли с кривите зъби?
    Хората преди 200-300 години... Ти що ходиш на зъболекар, като те заболи зъб (хората преди 200-300 години...). Аз примерно нямам нито един крив зъб, но имам скоро преглед при ортодонт и ще се разбере дали трябва да нося брекети. Аз както казах нямам криви зъби, но не мога да си затворя устата, просто остава може би 1 или по-малко от 1 см, нещо като дупка на самото чене и то само от пред, затвам си устата абсолютно нормално и нямам някви обратни захапки и т.н. И мога да ти кажа, че зъбите ми изглеждат перфектно, в смисъл такъв че не е да кажеш тая дупка си личи или нещо от сорта, не дори напротив, ако не си стоматолог никога не би ти направило впечатление.

По темата: Стискайте палци в петък ортодонтът, който ще ходя да не ми каже, че съм за брекети, защото ще дойде в повече...
    Последно редактирано от Psyko Nuts : 08-15-2012 на 03:07

Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    Kaжи ми, че се е*аваш...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си