- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мъж ли - това не те описва ?!!
Афектирана съм и предварително се извинявам за някой груби думи, които ще изрека.Тази тема е с цел да предпазя, по-скоро да помогна на някои в моето положение да се справят, защото въпреки, че и аз имах нужда, нямах човек, който да ме разбере. "Мъжете" мачовци - обърнете внимание на кавичките, защото те не са никакви мъже - нямат оправия..бягайте далеч, не си мислете, че ще ги промените, да дори моментно да успеете, повярвайте ми няма да е за дълго. Че какво удоволствие им доставя това??? - Да излизат с куп момичета наведнъж, само секса им е в главите..жалки са..жалки, защото никога няма да изпитат истинската,, изпепеляваща, не само мозъка, а и самия човек ЧУВСТВА.. "Лошите момчета" - такива глупачки сме момичетата, предимно си падаме по такива "лоши момчета" , а някой мили симпатични и НАЙ-ВЕЧЕ ВЪЗПИТАНИ, знаещи своите цели ги отбягваме..просто ни е врдено..глупави сме осъзнайте се..не бъдете временно увлечение - подметка, на някой от тях, който ще ви зареже, точно когато имате нужда от него, когато чувствата нарастнат ощя повече...по-добре вземете това решение докато е късно, защото аз не успях и наистина боли..няма да описвам как се чувствам, но повярвайте не ми е никак лесно.
Моля ви недейте, не правете и вие грешката да дадете всяка частица от сърцето си за такъв " мъж", ще съжалявате..
Бих се радвала, ако все пак съм била полезна на някой![]()
.................
Не обвинявай нито себе си, нито мъжете. Просто приеми, че си преминала един житейски курс и със следващия мъж нещата ще са различни.
благодаря, именно това имам предвид, просто искам да предодвратя поне едно разочарование![]()
.................
Не всички търсят любовта и други подобни фекалии. Какво като иска да спи с много момичета? Нормални работи..
Ти ги отбягваш тези милите и дрън, дрън.. не всички момичета търсят "лоши" момчета. Ти явно това си търсила и явно си отбягвала онези по-скромните момчета и си изгоряла. Това е. Който, както се уреди. Момчето те е минало и теб те е яд.. еми един е доволен от връзката. Грубо, ама да си мислила и преценявала.
Темата ти на никой няма да помогне, защото не се ли опариш САМ.. не признаваш друго мнение. Преди време, ако са ти казвали това онова за това момче - не си вярвала. Същото е..
Ще ти мине. Успех.![]()
Последно редактирано от Irti : 02-29-2012 на 05:55
да преди време ми го казваха, отначало не ги послушах, но като видях що за човек е се отказах..не не съм спала с него, нямам предвид само това..хубаво дори да не търсят само секс, те само се забавляват с дадена личност и псоле им омръзва..щом е в ранна възраст такъв - значи е видяял това от някой и му е харесало..а щом му е харесало няма да се откаже лесно..никой не бяга от удоволствието
.................
Това е.. виждаш, че не става и го разкарваш. Научи се да преценяваш още по-навреме. Ще ти спести доста главоболия.
Инак от любопитство - на колко си?
Трябва да се науча наистина да преценявам,защото сега горе/долу на време, но утре може да е късно.На 17 съм, да не скочат някой от това, може да има постове с друга възраст - 2 сме от тази регистрация![]()
.................
пф не е като да не казваш самата реалност! Аз също съм го разбрала не веднъж .. за това и вече никой не може да ме впечатли с нещо, което да не съм виждала/чувала.Дано си намериш твоята половинка.
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Благодаря, желая ти същото
.................
Амии същото може и за някои момичета да се каже ..
Всякакви хора има
оо, разбира се че и за някои момичета важи..хората се превърнаха в зверове, ламтящи един срещу дръг..
.................
Хех минала си курса по оцеляване. Чудесно. Сега ако не се "окучиш" ще е още по чудесно. Темата ти е безполезна за всеки който не е преминал по твоите стъпки. Защото както ти не би послушала тези думи, така и другия също.
Разбира се има хора, които биха ги послушали. Те са достатъчно интелигентни и съобразителни за да стигнат сами до тях, преди да го преживеят.
Но като цяло - добре че сподели с нас. Моят искрен апел към теб е "Не изхвърляй цялата кошница, само заради две или три гнили ябълки."
Ивче, ти все още си девствена, нали? Парадоксално и жалко е това, което приказваш.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Масово допускана грешка,забелязала съм-как момиче,най-често нямащо опит в материята се опитва да промени нрава на мъж в хода на връзката,с надеждата,че любовта ще го озари и ще го вкара в правия път...
Слушайки розовите и приказки,препатили хора като теб се опитват да я изтръгнат от съновидението и,в опит да я предпазят от сблъсъка с реалния изход от нещата.Тя в най-добрия случай махва с ръка и казва със замечтана усмивка "Не,при нас е друго...при еди-кой си се случи,значи и тук е възможно,нашата история е необикновена и аз ще го превърна в принц" ...
След време горкото момиче осъзнава,че тя се е променила след изпитата горчилка,избраникът и обаче,вече бивш ,е останал същият...или поне пороците му са си останали същите.
Тоя сценарий се повтаря откакто свят светува,та мисълта ми е,че темата ти казва безспорни истина,да-но надали кой ще се заслуша сериозно.
Опитните ще се съгласим.Неопитните ще ни нарекат черногледи и цинични песимисти.Това е.
Когато човек си избере партньор не бива за нищо на света да опитва да променя нещо от него,против волята му-било то нещо от външния вид,характера,навиците-каквото и да е...Щом е избрал да бъде с него,приема и самия него,истинският му образ с всичките му предимства и недостатъци. Ако въпросния партньор реши сам да се промени,да се самоусъвършенства,да изкорени някоя своя лоша привичка или да изглади някоя своя по-чепата страна от характера си,другият му дава съвет,помага му,но не се меси и не пришпорва нещата...
Лошо е,че понякога трябва да се опариш здраво,за да ги разбереш тези неща,но...само по този начин истински можеш да научиш така наречените уроци от живота.Наготово житейски опит дори със шепи да раздаваш-полза няма-неопитния ще го обръща през ръцете си като голям камък и ще се чуди как да го използва...
Дано занапред ти провърви повече =))
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Не бой са! Сега пак ша са навреш на лошите момчетата, особено както се залъгваш, че си прогледнала.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Момичетата реално си падаме по добри момчета, тва обаче не е достатъчно. Един мъж привлича, ако излъчва сила. На добрите момчета понякога тва им липсва и там им е проблемът.
Мъжете мачовци са всъщност качествени. За да си наистина мачо, трябва да имаш самочувствие, подход и интелект.
Съвсем друга бира са селските самопровъзгласили се плейбои, те вЕрно са кофти.
Последно редактирано от paradosou : 02-29-2012 на 10:24
C'est la vie. Другия път ще внимаваш повече.![]()
Welcome to the Jungle...
Голямо самочувствие и житейски опит изкара...
Авторке, това, което описваш, не е "лошо момче", а лигльо, който иска да си чеше крастата въпреки момичето до себе си. Друго тълкувание - комплексар, който си доказва колко е велик, като върти по 5 наведнъж. Нека... някой ден ще си намери майсторката.
Да, съгласен съм относно разграничаването между 'лошо момче' и комплексар (което реално е съвкупност от парадиране и арогантност по много евтин начин) ;д.
Едно е да демонстрираш увереност, дори с лека нотка на арогантност и нарцисизъм, друго е да си тъпо парче, което прикрива слабостите си чрез големите, но голи думи.
Научи се да търсиш причините (причина, не вина!) в себе си.
Аз например съм постъпвал кофти с момичета (ако момичето не ми е достатъчно интересно, или най-вече ако се опита да се "е;бава" с мен по какъвто и да е начин), също така и са постъпвали кофти с мен, но съм потърсил причините в себе си...
С какво съм го допуснал (е, понякога няма адекватно обяснение)...и такива греши най-малкото се старая да не допускам.
Казвам ти това, за да приемеш случилото се като урок и да извлечеш максимум полза от него.
Хубаво е, че си признаваш, че това търсиш - това получаваш... Осъзнавенето на проблема е първата стъпка от системата за решаването му. : )
Прочетох за сега само коментара на авторката и искам да я питам, твоето сърце в гащите ли е?
Несериозна тема, тиинейджерски драми с привкус на измислици и хормони.
Последно редактирано от Cold_Tearsss : 02-29-2012 на 16:08