.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Hybrid View

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от trabi_bs Виж мнението
    А ако те заведе за риба или на лов .
    Да бе точно пък на лов
    Те момичетата , а и повече хора си нямат представа от това и имат изградена грешна представа
    А ако се окаже вегетарианка ? ;d

Супер фен Аватара на Glamour92
    Масово допускана грешка,забелязала съм-как момиче,най-често нямащо опит в материята се опитва да промени нрава на мъж в хода на връзката,с надеждата,че любовта ще го озари и ще го вкара в правия път...
    Слушайки розовите и приказки,препатили хора като теб се опитват да я изтръгнат от съновидението и,в опит да я предпазят от сблъсъка с реалния изход от нещата.Тя в най-добрия случай махва с ръка и казва със замечтана усмивка "Не,при нас е друго...при еди-кой си се случи,значи и тук е възможно,нашата история е необикновена и аз ще го превърна в принц" ...
    След време горкото момиче осъзнава,че тя се е променила след изпитата горчилка,избраникът и обаче,вече бивш ,е останал същият...или поне пороците му са си останали същите.
    Тоя сценарий се повтаря откакто свят светува,та мисълта ми е,че темата ти казва безспорни истина,да-но надали кой ще се заслуша сериозно.
    Опитните ще се съгласим.Неопитните ще ни нарекат черногледи и цинични песимисти.Това е.

Когато човек си избере партньор не бива за нищо на света да опитва да променя нещо от него,против волята му-било то нещо от външния вид,характера,навиците-каквото и да е...Щом е избрал да бъде с него,приема и самия него,истинският му образ с всичките му предимства и недостатъци. Ако въпросния партньор реши сам да се промени,да се самоусъвършенства,да изкорени някоя своя лоша привичка или да изглади някоя своя по-чепата страна от характера си,другият му дава съвет,помага му,но не се меси и не пришпорва нещата...

Лошо е,че понякога трябва да се опариш здраво,за да ги разбереш тези неща,но...само по този начин истински можеш да научиш така наречените уроци от живота.Наготово житейски опит дори със шепи да раздаваш-полза няма-неопитния ще го обръща през ръцете си като голям камък и ще се чуди как да го използва...

Дано занапред ти провърви повече =))
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    Да бе точно пък на лов
    Те момичетата , а и повече хора си нямат представа от това и имат изградена грешна представа
    А ако се окаже вегетарианка ? ;d
    Ако се окаже вегетарианка ще я заведа в мола ( никоя няма да откаже да се поразходи в магазините..;d

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от trabi_bs Виж мнението
    Ако се окаже вегетарианка ще я заведа в мола ( никоя няма да откаже да се поразходи в магазините..;d
    А после и подари зайче ;D
    То вярно в мола по магазините е любимото за всички момичета, но аз на дали ще изтърпя това измъчване :X

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    А после и подари зайче ;D
    То вярно в мола по магазините е любимото за всички момичета, но аз на дали ще изтърпя това измъчване :X
    На мен пък не ми е кеф. Обичам да обикалям магазините, но сама. Ако съм с моя, ще се притеснявам и ще бързам и нито аз ще съм разгледала като хората, нито на него ще му е било забавно.
    Което ми напомня да му поискам експертното мнение за една палава рокличка.

Навярно сте прави, както аз не полсушах приетлите ми, едва ли някой ще полсуша мен - непознатата зад екрана..просто ги моля да имат ендо на ум..защото всъщност,аз избрах сърцето вместо разума..все пак не мисля, че на тези както вие ги нарекохте - комплексари им прави чест да се държат по този, груб и възмотителен начин, а и не знам дали ви прави впечатление, но точно тези "начетени" "плейбойчета" не са нищо особено на външем вид и точно за това ви казвам, че съм напълно съгласна с определението което вие казахте.. съгласна съм,че един ден ще срещнат някоя която да ги разтърси, но тя ще ги нарани..вярвам, че макар света да е изпълнен с много лоши хора, всеичко се връща!
    .................

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си