.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Hybrid View

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от trabi_bs Виж мнението
    Ако се окаже вегетарианка ще я заведа в мола ( никоя няма да откаже да се поразходи в магазините..;d
    А после и подари зайче ;D
    То вярно в мола по магазините е любимото за всички момичета, но аз на дали ще изтърпя това измъчване :X

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    А после и подари зайче ;D
    То вярно в мола по магазините е любимото за всички момичета, но аз на дали ще изтърпя това измъчване :X
    На мен пък не ми е кеф. Обичам да обикалям магазините, но сама. Ако съм с моя, ще се притеснявам и ще бързам и нито аз ще съм разгледала като хората, нито на него ще му е било забавно.
    Което ми напомня да му поискам експертното мнение за една палава рокличка.

Навярно сте прави, както аз не полсушах приетлите ми, едва ли някой ще полсуша мен - непознатата зад екрана..просто ги моля да имат ендо на ум..защото всъщност,аз избрах сърцето вместо разума..все пак не мисля, че на тези както вие ги нарекохте - комплексари им прави чест да се държат по този, груб и възмотителен начин, а и не знам дали ви прави впечатление, но точно тези "начетени" "плейбойчета" не са нищо особено на външем вид и точно за това ви казвам, че съм напълно съгласна с определението което вие казахте.. съгласна съм,че един ден ще срещнат някоя която да ги разтърси, но тя ще ги нарани..вярвам, че макар света да е изпълнен с много лоши хора, всеичко се връща!
    .................

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си