.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 98
    Супер фен Аватара на Korrnyy
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Има значение, който е казал не... просто е излъгал

И все пак не е от най-голямо значение ... Поне за мен по-важно е умението, да ме накара да изтръпна още преди същинската част.. тогава независимо какъв е размерът пак ще ми хареса
    Много точно!
    Трагедията е пълна...

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Скивай ся..10 см в релакс даже си е множко (за мен) , ама ако говорим в ерекция...:.........
    Ооо..ама аз ти говоря за толкова в "бойно състояние" ти какво си мислиш...epic fail е!

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Цитирай Първоначално написано от Скорпионка Виж мнението
    Ще кърти ама ако успее да оцели дупката
    10 (букви )
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Размерът е от значение, но не е на първо място по значимост.

My work here is done.

Който какъвто си го има.

Цитирай Първоначално написано от Glam0rous Виж мнението
    ^ По принцип почти винаги съм съгласна с тебе, ама тука не е баш така. Отдавна сме на по-различно ниво от маймуните и животните като цяло и сам знаеш, че не правим секс, само за да не се затрием от лицето на земята (даже за това най-малко). Като на мацката и е готино с друг в леглото, забрави. Същото е и с мъжете де.
    Само да вметна, че животните не са правели секс само за да си продължават рода и са се пробирали по същият начин, по който и ние.

Цитирай Първоначално написано от Brian Griffin Виж мнението
    Размерът е от значение, но не е на първо място по значимост.

My work here is done.
    Thanks Captain Obvious

И да размерът има значение, но поговорката колкото повече толкова повече не важи тук, защото като ти наврат 25 сантов Смок в шундата, да видим дали ще ти е хубаво!!!

Цитирай Първоначално написано от Chacho2 Виж мнението
    Само да вметна, че животните не са правели секс само за да си продължават рода и са се пробирали по същият начин, по който и ние.
    Само да попитам за кои животни говориш, защото например кучетата правят секс само когато женската е "разгонена", докато например делфините го правят за удоволствие.
    Последно редактирано от BerchBG : 02-28-2012 на 22:31 Причина: Добавка на цитат и разсъждение върху него.

Мега фен Аватара на Chacho
    Това за делфините е мит. Разбира се, че удоволствието ги кара да правят секс почти всички животни, които имат развита нервна система. Делфините го правят по-редовно, но има и женски птици, които правят секс след като са оплодени. Всичко е за удоволствие и много животни не осъзнават, че оставят поколение чрез секса. Да не говорим за хомосексуалността и мастурбацията при животните, които още повече го доказват.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Я, ми дай пример за хомосексуалност и мастурбация при животните, че ми стана интересно?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Има значение, нормално. И все пак секса не е само тъпчене и има най-различни начини и места (ще се шокирате колко 'странни' при това) за стимулиране...
    Нито пък е задължително зависимостта между размер и комфорт/удоволствие да е правопропорционална.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Хах,още като прочетох заглавието мислех да напиша това,което и Audiophile

Цитирай Първоначално написано от radolini Виж мнението
    Я, ми дай пример за хомосексуалност и мастурбация при животните, че ми стана интересно?
    Eто ти wiki-то, има и за хомосексуалността и за мастурбацията, но е на английски: http://en.wikipedia.org/wiki/Animal_sexual_behaviour

Също така можеш да потърсиш на Robert Sapolsky семинарите в нета.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Това за делфините е мит. Разбира се, че удоволствието ги кара да правят секс почти всички животни, които имат развита нервна система. Делфините го правят по-редовно, но има и женски птици, които правят секс след като са оплодени. Всичко е за удоволствие и много животни не осъзнават, че оставят поколение чрез секса.
    Моля ти се, недей така! Ама умолявам те! По - бързо ще се създаде условен рефлекс или ще се задейства обонятелния апарат?

Какво? Нали досега говорих за инстинкти.

Мега фен Аватара на babity
    Защо кравата е годна макс два пъти в годината за скачка? Защо само тогава позволява да я качат? 'Щот' само тогава се сеща, че предния път и е било готино ли? Абеее... просто си говори за хората, ми е мисълта.

Разгонванията са хормонални, периодите на сексуална неактивност - също.

Колкото до темата, има значение. Ако някоя приказва, че няма значение, си потиска вътрешните нужди. Мъжете също не харесваме малки цици. Съзнателните компромиси не променят инстинктите ни.

Цитирай Първоначално написано от SexyBody Виж мнението
    Значи моя ще те задоволи
    сигурно

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Има, поне за мен ! Като дължина не толкова, но като дебелина определено има значение ;д !

Повече от фен
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от Audiophile Виж мнението
    Да нямаш притиснение, че за това да питаш?

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Амии за мен има.. Зависи и от партньора ми, но предпочитам среден. Големите не ги обичам
    Трагедията е пълна...

Супер фен Аватара на djipsito
    Ух, при мен и дължината и дебелината имат значение.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

ей курвалъка на жените ме изумява все повече и повече.. ми дайте тея момчета дето са с малки пишки да ги убием и да не чукат никога през живота си.. я се стегнете.. за всяка дупка си има "тапа" колкото до темата: не съм жена (няам идея дали ви стига или не),но мисля че едно 15-16 санта ще ви стигнат (стига момчето да знае как да ги ползва) аз съм малко над тая категория,но слава БОГУ съм в гореспоменатата граница от 17 пункта ай някоя ако не е доволна лично да ми се оплаче!!

anonymous708973
    Guest
    Курви сме, щото не се кефим на идеята за 10 сантиметров пенис в ерекция.
    Курви сме, щото сме близнаци, телци и още кви беше.
    Добре. Смешки.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Курви сме, щото не се кефим на идеята за 10 сантиметров пенис в ерекция.
    Курви сме, щото сме близнаци, телци и още кви беше.
    Добре. Смешки.
    Нали знаеш, че курва е "всяка жена, която не ти пуска". Защо въобще им обръщаш внимание?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си