- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли значение размера за жените
най-обичам да и го вкарам грубо на курвата и после да реве от болка
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
^ Не ти е лесно и на теб! Извратено и гнусно , глякш!
maDamn
хахахахах мога да умра от смях в тоя форум хахахаха както казах,убийте ги тея момчета дето им са малки пишките и ще се реши проблема.. ако обичате някого,можете се оправите и с 25 санта,можете и с 10 сантане виждам какви са тея драми които правите..
P.S: не се засягам от това как ме наричате,защото НЕ съм такъв аххахахахааЗЛОРАДСТВАЙТЕ ОЩЕ.. ограничен народ
TheBeliever за малко да познаешне си вади изводи,без да имаш доводи за тях
![]()
миленче,говори си принципно,но не говори в частност за менokay?
ами те всички мене плюят,заради коментара ми на предната страница.. предполагам,че и ти си така![]()
Ти си този, който вади генерални заключения и лепи етикети наляво и надясно. От къде на къде фактът, че размерът на пениса на партньора ми има значение за сескуалната ми одовлетвореност, ме прави курва? Аз може и само с един мъж да съм спала и пак да съм на същото мнение - как тогава съм курва? Ти си този, който трябва да реди доводи за изказването си, не аз.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Тука стана като Женския пазар.
Welcome to the Jungle...
имаше мнения от сорта,че едва ли не,тея с малки пишки не треа да ебъта ти го обърна срещу мене това.. не казвам,че и ти си на това мнение.. за тях казвам,че са долни курви
![]()
Това не прави изказването ти по-малко глупаво. Все едно аз да кажа, че мъжете, които не харесват жени с малки гърди са курвари. Просто едното няма връзка с другото.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
добре няма да споря с тебес жена на глава не се излиза.. и все пак има разлика,какво общо имат гърдите в секса?! а това,че оная си търси по-голям я прави точно такава
![]()
progrezo явно има малка пишка...
Първоначално написано от antifashionshit
тия с малките цици как се ... , значи и тези с малките патоци пляскат някоя патичка (ако мога така да се изразя). Просто някои са по развити от други, както и обратното. Има колкото щеш момичета, които са "джобни гаджета" така да се каже.. нормално че за някои по развита мадама няма да и стигат 10 см., к'во очаквате? хаха
Аз предлагам да си направим клуб на курвите!
progrezo - явно не знаеш значението на думата "курва" ? Курви сме защото искаме по време на акта да усетим нещо, а не да лежим проснати по гръб и да ни ръгат с клечка за зъби ?
Mitsuhide, те пък гърдите все едно играят жизненоважна роля ? В крайна сметка не ги ползваме много по време на секса. Пък поне гърдите можеш да ги видиш, че са малки още преди да си се запознал с жената, докато малката пишка - не.
djipsito можеш да дойдеш да провериш17 санта ми е патката и съм си доволен от нея,така че моля без тъпи коментари.. спирам да пиша по темата,че ме изкарахте най-неукият и най-лошият човек на Земята