.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Повече от фен
    И на мен ми оправи настроението! хаха, даже ме вдъхнови да си вляза в профила, смятай.

Авторе, задаваш въпрос и като не ти харесат отговорите започваш да обиждаш хората и да раздаваш квалификации. Нито си първия, нито ще си последния, обаче не мога да отрека, че много грубо влезе. Хайде следващия път преди да напишеш пост да си поемеш дълбоко дъх и да си повториш, че това не е бойно поле и не е нужно да убеждаваш непознати хора в интернет, че всъщност проблемът не е в теб.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от mila_pila Виж мнението
    И на мен ми оправи настроението! хаха, даже ме вдъхнови да си вляза в профила, смятай.

Авторе, задаваш въпрос и като не ти харесат отговорите започваш да обиждаш хората и да раздаваш квалификации. Нито си първия, нито ще си последния, обаче не мога да отрека, че много грубо влезе. Хайде следващия път преди да напишеш пост да си поемеш дълбоко дъх и да си повториш, че това не е бойно поле и не е нужно да убеждаваш непознати хора в интернет, че всъщност проблемът не е в теб.
    И вероятно не само в интернет. Особено себе си по време и след флирт.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си