- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя зодия сте и коя зодия е приятелят , лката ви ?
Побърках се с тези зодии![]()
Преди: аз близнаци, а тя стрелец.
прекалено неподходяща комбинация.
Лъв съм,сингъл.
Отговарям,защото ми се ще да задам един важен въпрос,който ме вълнува още откакто научих коя зодия съм.
Как точно разположението на небесните тела в деня/часа/минутата,в който сме се родили определя характера ни?
Или просто всичко това засилва черти от него,които генетично са си били заложени?
Или по някакъв необясним за мен и разумната наука начин влияят на житейския път по такъв начин,че накрая да се оформиш като характера,описан в характеристиката на зодията ти?
И възможно ли е всички Стрелци,да речем да са авантюристи? И всички Риби-интуитивни и чувствителни?
Как толкова много хора,родени в един и същ момент-респективно с една и съща звездна карта ще имат подобни характерни черти/съдби/начин на мислене?
Или пък като прочетем това,което вАжи за зодията ни започваме да си внушаваме,че сме такива и постепенно придобиваме чертите,които звездният знак ни е отредил?
Или зодиите представляват просто една чешаница за езика и тема за разговор,когато си нямаме друга работа?
А защо астрономите и астролозите имат различни виждания за зодиите?
Оох,сори-като се отвори темата,нямаше как да не си изстрелям въпросите...Ще ми се да знам.
Последно редактирано от Glamour92 : 03-01-2012 на 17:52
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
и аз съм се побъркала по зодиите ама кво да се прай![]()
аз близначка той дева....е дърво си е човека няма кво да кажа
тъпото е че все на деви попадам и ме влечат като магнит тези![]()
interesno e kak sum s chovek ot zodiqta koeto nai-malko ponasqm LUV, a az sum kozirogama pak zavisi ot harakterite ;]
^ Е,па за Лъвчовците или добро или нищо !
Авторе,ако можеш,хвърли ми една-две теории за зодиите.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Абе незнам кво що.. Принципно не съм фен на тия зодии и такова.. Обаче жена - везни, дева и близнаци.. Е те от тва чудо по големи курви няма да намериш никъде !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Аз съм скорпион,нямам приятелка.Преди време бях чел за зодиите,смисъл нали коя зодия с коя друга си пасват добре и с кои не..Не помня апсолютно нищо от това което съм чел тогава а и да помня едва ли това би ми било в полза.Една зодия не определя,променя човек.Не знам, но мене до такава степен ми е все тая каква зодия е които и да е че знам само на баща си зодията щото е лесна за запомняне xD "лъв" ( и мойта..)
Нямам приятел, аз съм риби... и е вярно това за чувствителността, поне при мен.![]()
добрем изкуших се ама сори просто
ще запиша за всяка зодийка моите наблюдения пак казвам мои са така ги виждам аз
овен - ех тия хора ме кефят,енергични,печени ама такива инати че направо късат нерви
телец - земни и чисти често леко лудички но понякога командорат
близнаци(аз)- големи приказливци двойнствени бе не мойш ни затвориш устата едни отвеяни такива сме...
рак - сериозни но готини по свой си начин(нямам много около мен за да кажа по-подробно)
лъв - еми надувки и мързели но чудесни хора ако им галиш "гривата" как трее няма да имаш проблеми
дева - готини приказливи но понякога са прекалено критични и устати
везни - мноу готини кефя им се - отвеяни приказливи едни такива къде търсят романтичното във всичко и не знам как да ги ядосам - пробвала съм тези хора не мразят което ми е странно
скорпион - всичките имат страхотна харизма и винаги съм им завиждала...
стрелец - луда работа са тези (нямам много около мен за да кажа )
козирог - амбициозни и устремени, земни и честно на мен са ми лично дървета
водолей - пичове всичките но са и лудички (те и везните са ми любими май че защото и аз съм въздушен знак)
риби - рувствителни и приятни,леки и елегантни
пак казвам това са мой наблюдения съжалямам ако обидя някогоне сериозно съжалявам предварително ако видите нещо лошо за вашата зодия може да не сте такива и де не отговаряте на характера на зодията си (или по-специално каквото написах тука)
Аз съм риби,а той-рак...неочаквано добро комбинация![]()
![]()
Kazvam se Paola,na 16 godini sum,ot Sofia.Zodia ribi.Obi4am da izlizam s priateli,s gajeto mi i da ti4am v parka.Iskam da stana aktrisa.
Тай , май си чела онази анти зодиакална статия ;d
Та първо зодията не определя изцяло човека, а има 100 000 разновидности
Второ в повечето статии за зодиите и форумите пишат пълни простотии ,защото има неграмотни автори
Трето не съм спец за да ти обяснявам и доказвам, просто така си мисля и такива са моите разбирания
По всички други параграфи си удобрена викаш.. Само още по зодия не те бяха усетилихахаха.....
Точно тия 3 зодии са супер кучки . . Нарочно съм си поставял за цел да превлека вниманието на момиче с подобна зодия докато си има приятел.. И то не е единичен случай.. И просто толкова са лесни, че няма на къде..
просто правя разлика междо едно момиче което си държи на приятеля и не пуска на всеки втори пич заради 2 лафа и некоя друга смешка . . И момиче което прави точно обратното.. И в крайна сметка тия от втория вариант се оказват винаги - везни, деви и близнаци.. Също и рибите все гледат чуждо междо другото . .
Ама пък тва ми е в + на мене.. Толкова са наивни, че с 2 приказки на кръст и вече ми правят компания..
Последно редактирано от Тарикатче : 03-01-2012 на 18:59
Тарикатче, като гледам кви ги пишеш и без приятел няма да те отразя...![]()
Първоначално написано от antifashionshit
http://blog.lib.umn.edu/meriw007/myb...t-to-Laugh.jpg
бе това че около тебе всичките са такива не ти позволява да говориш в множественооооооооо число (за всички) къф,ква си ти да казваш кои какъв е ПО зодията си ? xD GGEF