.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: Думите...

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    В общия случай ми харесва изключително много да чуя колко грубо иска да ме чука, но ако съм настроена по-нежно, съвсем други думи биха ме пратили на седмото небе.
    мммммммх дъм мхохо ;Р

*И аз се наслушах на супер просташки изказвания от момчета как спали с някоя, ама как го правили и то описано по супер обиден начин. Адски противно ми е.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    *И аз се наслушах на супер просташки изказвания от момчета как спали с някоя, ама как го правили и то описано по супер обиден начин. Адски противно ми е.
    Най-обикновена липса на възпитание. Подобни хора просто нямат с какво друго да се похвалят, а нежния пол възприемате подобни неща едва ли не като посегателство срещу женската институция.

Concussion малко преиграваш, "свирка" изобщо не е чак толкова фрапираща дума. Виж, ако вземе да се говори за кавали, минети, дудуци, тръби, тогава е друго.

За всичко си има точно време, място и начин. И ако един мъж не отчита тези неща, може да се прецака лошо.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си