Здр .. Незнам дали темата е точно за този раздел, но както и да е .. Та наскоро една моя приятелка ми разказа за това, което се е случила на един нейн приятел .. Той претърпя катастрофа, на косъм му се размина и след това решил да се свърже с някакъв си ходжа, който му казал ,че той има направена магия .. Отишъл в тях и там ( няма дa казвам къде е намерена и такива подробности .. ) имало в едно хапче ако не се лъжа кост .. косъм и картинка, на която била нарисувана обърната кола .. И той уж я развалил тази магия .. Та вчера майка ми докато си е чакала автобуса за към вкъщи една циганка започнала да и говори как ще и помогне ще и гледа някви такива .. Мама каза, че тя не я е слушала до момента, в който е започнала да и говори за неща, който са се случили и само тя ги знае, казала и че има магия направена от двама души, който много и завиждат и искат да съсипят живота и и някакви такива .. аз направо изтръпнах и може да ми помислите за луда ама търсих в интернет, как си разваля магия .. та въпроса ми е вие вярвяте, ли че това е възможно и някой знае ли как се разваля такъв тип магия циганката и е споменала за майчино биле търсих в интернет за него но нищо не намерих само знам че е билка ..
П.п - Благодаря предварително