.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Тема: Магия

Фен Аватара на LoweShot
    Град
    Град на интригите ;Д !!

Question Магия

Здр .. Незнам дали темата е точно за този раздел, но както и да е .. Та наскоро една моя приятелка ми разказа за това, което се е случила на един нейн приятел .. Той претърпя катастрофа, на косъм му се размина и след това решил да се свърже с някакъв си ходжа, който му казал ,че той има направена магия .. Отишъл в тях и там ( няма дa казвам къде е намерена и такива подробности .. ) имало в едно хапче ако не се лъжа кост .. косъм и картинка, на която била нарисувана обърната кола .. И той уж я развалил тази магия .. Та вчера майка ми докато си е чакала автобуса за към вкъщи една циганка започнала да и говори как ще и помогне ще и гледа някви такива .. Мама каза, че тя не я е слушала до момента, в който е започнала да и говори за неща, който са се случили и само тя ги знае, казала и че има магия направена от двама души, който много и завиждат и искат да съсипят живота и и някакви такива .. аз направо изтръпнах и може да ми помислите за луда ама търсих в интернет, как си разваля магия .. та въпроса ми е вие вярвяте, ли че това е възможно и някой знае ли как се разваля такъв тип магия циганката и е споменала за майчино биле търсих в интернет за него но нищо не намерих само знам че е билка ..
    П.п - Благодаря предварително

Im a LADY in da street but a FREAK in the bed...

Мега фен
    най-доброто средство за разваляне на магия е чрез молитва към Онези, Които наистина са истинският Бог Отец и истинският Господ Исус Христос, имай предвид че Те Двамата развалиха невероятно мощна магия, чиято колосална сила буквално ме уби на място, аз паднах мъртъв на земята, но след около три часа и половина Те ме възкресиха, цялото ми тяло гореше като нажежен котлон от огнената сатанинска сила, но Те ме опазиха жив и здрав, нямах никакви увреждания, при все че през цялото време бях преследван от цялата армия на сатана състояща се от най-възвишени сатанински духовници/духовни служители
    Последно редактирано от npp : 03-03-2012 на 10:53

Мега фен
    npp , голяма фантазия имаш.. Горял си 3 часа и половина,преследвали са те възвешени сатанински сили..Освен ако това не е цитат и пишеш за самия Исус е смешно .

Мега фен
    горях повече от 3 часа и половина, бях преследван дори в продължение на месеци, но ето че Бог и Исус ме спасиха и ме опазиха жив и здрав

Мега фен Аватара на Concussion
    нпп, хОди се лекувай, или имаш сериозни психически проблеми, за което разбира се не си виновен ти, или си долен лъжец!
    По темата - не вярвам в магии, фантасмагории и т. н. Всичко е енергия, мислите било то положителни или негативни могат да ни влияят!

Мега фен
    мога да се закълна в едно, и то е че Бог и Исус ми спасиха живота хиляди пъти

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    горях повече от 3 часа и половина, бях преследван дори в продължение на месеци, но ето че Бог и Исус ме спасиха и ме опазиха жив и здрав
    какво имаш предвид под думата "горях", т.е. че буквално тялото ти е горяло или става въпрос за душевно състояние.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Хората още ли си дават парите на ходжи и врачки??? Що по-добре не посетите психолог, според мен повече полза ще има...

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от LoweShot Виж мнението
    Здр .. Незнам дали темата е точно за този раздел, но както и да е .. Та наскоро една моя приятелка ми разказа за това, което се е случила на един нейн приятел .. Той претърпя катастрофа, на косъм му се размина и след това решил да се свърже с някакъв си ходжа, който му казал ,че той има направена магия .. Отишъл в тях и там ( няма дa казвам къде е намерена и такива подробности .. ) имало в едно хапче ако не се лъжа кост .. косъм и картинка, на която била нарисувана обърната кола .. И той уж я развалил тази магия .. Та вчера майка ми докато си е чакала автобуса за към вкъщи една циганка започнала да и говори как ще и помогне ще и гледа някви такива .. Мама каза, че тя не я е слушала до момента, в който е започнала да и говори за неща, който са се случили и само тя ги знае, казала и че има магия направена от двама души, който много и завиждат и искат да съсипят живота и и някакви такива .. аз направо изтръпнах и може да ми помислите за луда ама търсих в интернет, как си разваля магия .. та въпроса ми е вие вярвяте, ли че това е възможно и някой знае ли как се разваля такъв тип магия циганката и е споменала за майчино биле търсих в интернет за него но нищо не намерих само знам че е билка ..
    П.п - Благодаря предварително

'kр значи процедираш така:

1 Намираш магаре албинос

2 Обираш му смегмата

3 Намазваш си лицето с нея докато повтаряш мантрата "Ego sum ​​valde stultus fragmen" поне три пъти

4 Магията е развалена

Няма защо да ми благодариш
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ако иска пари значи е няква шарлатанка. Такива могат и да имат някаква дарба, но явно не я използват по предназначение.

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    'kр значи процедираш така:

1 Намираш магаре албинос

2 Обираш му смегмата

3 Намазваш си лицето с нея докато повтаряш мантрата "Ego sum ​​valde stultus fragmen" поне три пъти

4 Магията е развалена

Няма защо да ми благодариш
    Кога успя да станеш магьосник?

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Кога успя да станеш магьосник?
    Е как, всички зли атеисти се занимаваме със сатанински магии и ритуали, не знаеше ли? Това е наш дълг все пак, само питай християните във форума - те ще ти обяснят.

Повече от фен
    Град
    Благоевград
    С риск да ме помислите за луда, аз лично вярвам в магиите.. до някъде. Но ако ще търсите някой да ви разваля магия, внимавайте и по-добре не се доверявайте на хора, които търсят безумна сума пари, такива определено са измамници. Но в някои случаи всичко опира до психика, ако си внушиш, че имаш черна магия или нещо от този род, наистина живота ще ти върви на зле.

Мега фен Аватара на Concussion
    Свяко ми е нигериец, за там с леля са ми разказвали какво чудо е - само да имаш нещо повече от другите, нещо хубаво, с което да се отличаваш ти правят магия! Ама магия, не като нашите глупости, измислици и суеверия тука - хвърлят ти нещо НА СЯНКАТА, и те хваща, нещо ужасно е, животът ти се превръща в ад, да не ви описвам. Разказвали са ми, добре че неговото семейство били християни, и майка му постоянно се молила и това ги държало по някакъв начин. Иначе в тези магии, врачки и т. н. където ги имаме тука не вярвам, това са шарлатански истории.
    Последно редактирано от Concussion : 03-08-2012 на 16:02

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от LoweShot Виж мнението
    имало в едно хапче ако не се лъжа кост .. косъм и картинка, на която била нарисувана обърната кола ..
    ДабеДабеДабе, а аз пък съм супер Марио!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    ДабеДабеДабе, а аз пък съм супер Марио!
    Я,супер Марио..

Banned Мега фен
    ами не знам.. аз до някъде вярвам.. за как да се оправиш - не знам и не искам да се замислям,че да не ми дойде на главата ''чукам на дърво'' ...иначе вярвам защото на близък мой човек са му правели - не беше нещо застрашаващо живота,но се раздели с приятелка с която имаше дългогодишна връзка и с която живееха заедно така че..

Мега фен
    ^ ами то, да "чукнеш на дърво" не е ли пак един вид магия?!

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ^ не това е суеверие ....абе разваляне на магии и глупости не съществуват-вярвам във врачките обаче но само тези които са се доказали като такива а не разни циганки да ми говорят разни неща(които едва ли само на мен са се случили) за да припечелят някоя стотинка!

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Сигурно умници, като теб са измислили и светата инквизиция, между другото това обяснява и защо е имало толкова много жертви.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Ох, гейски, гейски....
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Ахахахахахаха.Тръгнали да ми вярват на ходжи,врачки и мангалки.При тази измет единствената магия са простотиите с които ви цедят джобовете.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Супер фен Аватара на Glamour92
    Магиите работят,щото вие си ги задействате.
    Един предмет,бил той и най-чудноватия и най-заредения със злокобна енергия и тъмна сила чрез най-кошмарното заклинание във Вселената не би си свършил задачата,ако вие сте убедени,че това са бабини деветини...
    Докато и една подхвърлена от някоя гад топлийка ще ви провали живота,щом си внушите,че е "омагьосана"-и ето как става това-започвате да се мислите за обречени,търсите всякакви признаци,доказващи това =>намирате ги-първо дребни неудачи,а после след като вече сте убедени и сковани от паника,че духът ви е впримчен от нЕкой зъл демон се започва с истинските глупости-отключване на психози разни и пръскане на една камара пари по вещери и оракули...

Това е.
    Магия съществува,само ако допускаш/вярваш,че е способна да те засегне.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Аз със светото писание(кама сутра) развалям всяка магия.

Желаещи?

п.п. defender да те предупредя не съм обратен разваляй си магиите сам.

Наистина сте много заблудени!!!Не искам да ви съдя или нещо такова , но какви са тези глупости?? Магии?? По-добре седни и си прочети нещо от библията,помоли се и Господ ще те пази

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си