Здр .. Незнам дали темата е точно за този раздел, но както и да е .. Та наскоро една моя приятелка ми разказа за това, което се е случила на един нейн приятел .. Той претърпя катастрофа, на косъм му се размина и след това решил да се свърже с някакъв си ходжа, който му казал ,че той има направена магия .. Отишъл в тях и там ( няма дa казвам къде е намерена и такива подробности .. ) имало в едно хапче ако не се лъжа кост .. косъм и картинка, на която била нарисувана обърната кола .. И той уж я развалил тази магия .. Та вчера майка ми докато си е чакала автобуса за към вкъщи една циганка започнала да и говори как ще и помогне ще и гледа някви такива .. Мама каза, че тя не я е слушала до момента, в който е започнала да и говори за неща, който са се случили и само тя ги знае, казала и че има магия направена от двама души, който много и завиждат и искат да съсипят живота и и някакви такива .. аз направо изтръпнах и може да ми помислите за луда ама търсих в интернет, как си разваля магия .. та въпроса ми е вие вярвяте, ли че това е възможно и някой знае ли как се разваля такъв тип магия циганката и е споменала за майчино биле търсих в интернет за него но нищо не намерих само знам че е билка ..
П.п - Благодаря предварително![]()
най-доброто средство за разваляне на магия е чрез молитва към Онези, Които наистина са истинският Бог Отец и истинският Господ Исус Христос, имай предвид че Те Двамата развалиха невероятно мощна магия, чиято колосална сила буквално ме уби на място, аз паднах мъртъв на земята, но след около три часа и половина Те ме възкресиха, цялото ми тяло гореше като нажежен котлон от огнената сатанинска сила, но Те ме опазиха жив и здрав, нямах никакви увреждания, при все че през цялото време бях преследван от цялата армия на сатана състояща се от най-възвишени сатанински духовници/духовни служители
Последно редактирано от npp : 03-03-2012 на 10:53
npp , голяма фантазия имаш..Горял си 3 часа и половина,преследвали са те възвешени сатанински сили..Освен ако това не е цитат и пишеш за самия Исус е смешно .
![]()
горях повече от 3 часа и половина, бях преследван дори в продължение на месеци, но ето че Бог и Исус ме спасиха и ме опазиха жив и здрав
нпп, хОди се лекувай, или имаш сериозни психически проблеми, за което разбира се не си виновен ти, или си долен лъжец!
По темата - не вярвам в магии, фантасмагории и т. н. Всичко е енергия, мислите било то положителни или негативни могат да ни влияят!
мога да се закълна в едно, и то е че Бог и Исус ми спасиха живота хиляди пъти
Хората още ли си дават парите на ходжи и врачки??? Що по-добре не посетите психолог, според мен повече полза ще има...
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
С риск да ме помислите за луда, аз лично вярвам в магиите.. до някъде. Но ако ще търсите някой да ви разваля магия, внимавайте и по-добре не се доверявайте на хора, които търсят безумна сума пари, такива определено са измамници. Но в някои случаи всичко опира до психика, ако си внушиш, че имаш черна магия или нещо от този род, наистина живота ще ти върви на зле.
Свяко ми е нигериец, за там с леля са ми разказвали какво чудо е - само да имаш нещо повече от другите, нещо хубаво, с което да се отличаваш ти правят магия! Ама магия, не като нашите глупости, измислици и суеверия тука - хвърлят ти нещо НА СЯНКАТА, и те хваща, нещо ужасно е, животът ти се превръща в ад, да не ви описвам. Разказвали са ми, добре че неговото семейство били християни, и майка му постоянно се молила и това ги държало по някакъв начин. Иначе в тези магии, врачки и т. н. където ги имаме тука не вярвам, това са шарлатански истории.
Последно редактирано от Concussion : 03-08-2012 на 16:02
ами не знам.. аз до някъде вярвам.. за как да се оправиш - не знам и не искам да се замислям,че да не ми дойде на главата ''чукам на дърво'' ...иначе вярвам защото на близък мой човек са му правели - не беше нещо застрашаващо живота,но се раздели с приятелка с която имаше дългогодишна връзка и с която живееха заедно така че..
^ ами то, да "чукнеш на дърво" не е ли пак един вид магия?!
^ не това е суеверие ....абе разваляне на магии и глупости не съществуват-вярвам във врачките обаче но само тези които са се доказали като такива а не разни циганки да ми говорят разни неща(които едва ли само на мен са се случили) за да припечелят някоя стотинка!
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Ахахахахахаха.Тръгнали да ми вярват на ходжи,врачки и мангалки.При тази измет единствената магия са простотиите с които ви цедят джобовете.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Магиите работят,щото вие си ги задействате.
Един предмет,бил той и най-чудноватия и най-заредения със злокобна енергия и тъмна сила чрез най-кошмарното заклинание във Вселената не би си свършил задачата,ако вие сте убедени,че това са бабини деветини...
Докато и една подхвърлена от някоя гад топлийка ще ви провали живота,щом си внушите,че е "омагьосана"-и ето как става това-започвате да се мислите за обречени,търсите всякакви признаци,доказващи това =>намирате ги-първо дребни неудачи,а после след като вече сте убедени и сковани от паника,че духът ви е впримчен от нЕкой зъл демон се започва с истинските глупости-отключване на психози разни и пръскане на една камара пари по вещери и оракули...
Това е.
Магия съществува,само ако допускаш/вярваш,че е способна да те засегне.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Аз със светото писание(кама сутра) развалям всяка магия.
Желаещи?
п.п. defender да те предупредя не съм обратен разваляй си магиите сам.