.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    За нови контакти по Интернет също не изпитвам нужда и не виждам смисъл. По-скоро си поддържам активно старите. Да ама старите като са офлайн, ми става доста скучно. :Д

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    За нови контакти по Интернет също не изпитвам нужда и не виждам смисъл. По-скоро си поддържам активно старите. Да ама старите като са офлайн, ми става доста скучно. :Д
    Тамън ми напомни, че ти имам скайпа иреших там да ти обясня какво имам предвид, а докато се сетя кой точно беше ти там.."Извън линия. Последно на 04.03.2012 г. 05:43:10". :С

Но въпросът е че имах предвид да завържеш виртуални контакти с хора с които после евентуално да поддържаш редовни реални взаимоотношения.

Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Тамън ми напомни, че ти имам скайпа иреших там да ти обясня какво имам предвид, а докато се сетя кой точно беше ти там.."Извън линия. Последно на 04.03.2012 г. 05:43:10". :С

Но въпросът е че имах предвид да завържеш виртуални контакти с хора с които после евентуално да поддържаш редовни реални взаимоотношения.
    Разбрах въпроса, но и към това изпитвам апатия.

За нови контакти по Интернет също не изпитвам нужда и не виждам смисъл.
    А защо отдаваш значение на чувствата си (ако те разбрах правилно)? Знам, че почти всичко го правят, но ми е интересно как ще отговориш.
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от StringTheoryPracticist Виж мнението
    А защо отдаваш значение на чувствата си (ако те разбрах правилно)? Знам, че почти всичко го правят, но ми е интересно как ще отговориш.
    1. Защото чувствата са прекалено силни този път и примерно водят до такива състояния като паника.

2. Защото умишлено се стремя. Почти винаги съм отдавал по-голямо значение на разумът си, но осъзнавам, че прекалявам и няма нищо разумно в това да обмисляш всичко. Сигурно ще ми е трудно, но искам да отдавам по-голямо значение на емоциите си.

2. Защото умишлено се стремя. Почти винаги съм отдавал по-голямо значение на разумът си, но осъзнавам, че прекалявам и няма нищо разумно в това да обмисляш всичко. Сигурно ще ми е трудно, но искам да отдавам по-голямо значение на емоциите си.
    Интересно. Защо отдаваш значение на емоциите си? Не казвам, че трябва да сме беземоционални и да ги игнорираме, но има две неща.
    Първо: не мислиш ли, че разума винаги води до по-ефективни решения (в такъв смисъл, че накрая постигаш резултат, който те задоволява емоционално повече, ако слушаш разума)?
    Второ: не смяташ ли, че няма значение дали изпитаме дадена емоция днес, или утре, или след 10 години - и следователно в почти всички случаи е емоционално неефективно да правим неща, които директно ни задоволяват емоциите (тъй като ако вместо това инвестираме времето в нещо, което ни подобрява, в течение на времето инвестицията ни ще се върне с обилен кредит)?

Не казвам, че горните два аргумента са задължително верни и неопровержими. Просто ти забелязвам постовете напоследък и си изградих едно предположение, затова реших да го тествам. Не споря с теб, само ми е любопитно как ще отговориш на това.
    Последно редактирано от StringTheoryPracticist : 03-04-2012 на 12:48
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си