.
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Threaded View

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Не знам защо измисляте толкова ... сложни програми. Моята е съвсем проста и добре направена (според мен) в същото време.
    1 ден - Гръб + Корем (по-добре да започнеш с гръб, защото ако започнеш с гърди имаш мускулна треска след това и нито можеш да загрееш хубаво, нито да тренираш хубаво)
    2 ден - Гърди
    3 ден - Почивка/Крака (аз почивам, защото не правя крака, но попринцип тук е добре да се вмъкнат крака)
    4 ден - Рамо, Трапец, Екстенсии, Предмишница (струва ти се, че са много неща, но то екстенсиите са само 1 упражнение, трапец 1 и за предмишница правя 1 и там рамото остана само.
    5 ден - Ръце /бицепс+трицепс/ + Корем (Чел съм, че е добре бицепс и трицепс да не се разделят и групират с други неща, но не си спомням защо. Освен това е много добре да вкарваш ръце последен ден преди уикенда (аз ги правя в петък и след това 2 дни почивка), защото след това почиват, а ръце се вкарват и при Гръб, и при Рамо, Предмишница, Гърди. Много са важни).

Иначе и аз наистина ти се възхищавам на резултатите. И аз тренирам от 3-4 месеца горе-долу, но моите резултати са бая по-слаби от твоите (пак има разлика де, като почнах правех лежанка с по 5 от страна, а още маалко и почвам с 15-ките от страна /сега правя с по 12,5/). Аз иначе с кривия лост сега точно не знам и аз какво правя. Вчера правих 4 серии с петички, ама не беше добре това, просто се бях разсеял. Ще започвам 2 серии с 5, 2 с 7,5 от страна. Може и ти да го пробваш, прави повече чисти повторения, като пускаш възможно по-до долу и вдигаш възможно най-много нагоре. Аз така си правя упражнението и имам невероятна мускулна треска попринцип. (като правя повечко повторения)

EDIT: Забравих нещо МНОГО важно. Прави баавно повторенията. Напрежението в мускула е много по-голямо и минава повече кръв през мускула - расте. Аз преди правех лежанката с много бързи повторения, ама не правех нищо, обаче един приятел ми каза да пробвам бавни повторения и още на първата серия се усети много по-голямо напрежение в мускула (правех за трицепс тогава, ако не се лъжа).

А и също така, при теб има много по-голям напредък, защото аз не спазвам никакво режимче. Само гледам да се ограничавам от сладки и да не ям толкова хамбургери и т.н.
    Последно редактирано от ccdesigns : 03-04-2012 на 11:36
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си