- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя зодия сте и коя зодия е приятелят , лката ви ?
Козирогггг!! Най-яката зодия .. Двамата ми сериозни приятеля бяха овен и дева ... и с двамата бях лоша комбинация .. ,но според мен не зависи много от зодиите а от характерите. Иначе аз отговарям идеално на характеристиката на козирога, и честно казано мога да се разбирам с почти всички .... (,но не съм дърво)![]()
![]()
![]()
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
Лъв... въображаемият ми приятел е зодия зебра.
момиче
Близне съм аз. Сингъл
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Хич не съм я и виждала тая статия...Просто винаги като видя нещо интересно гледам да го разглобя на мънички частички,за да видя какво представлява и защо е така.За зодиите нещо удрям на камък в опитите си да си ги обясня.
Пък за въпросите ми-не ти исках обяснение,по-скоро предположение,теория някаква.
Все пак би трябвало,след като това са вярванията ти,да си се замислял как "работи" всичко това,какъв му е механизмът?
Атеисти,готови да ми предложат безброй доказателства за несъществуването на Бог-колкото щеш.И нито един,който да ми каже защо аджеба вярва в зодиите и да има логично и разумно обяснение за съвпаденията около тях (защото няма как да са закономерности,като няма обяснение,камо ли доказателство...)
Не се дръвча,бтв... просто шавлив мозък
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Голямо пишлеме си
Да , аз не съм този,който ще ти каже да спреш със спама , а модератора
Само едно лс е нужно да му пиша и ти е готов дългия бан
ПС Ако искаш толкова много да си мерим pi**ki пусни някоя тема в кофата или направо в раздел спорт , за да се изложиш до край : )
Типично за зодия лъв е да философствате
Познай госпожата ни по риторика и философия коя зодия е ?
Също не може да отречеш ,че си много състрадатерна с някой преди да те излъже
Тогава ставаш истински бияч ;d
Да няма доказателства за тази наука
Много е сложна ,но както се вижда има доста съвпадения в личностите
Гаджето ми е скорпион
И не започвайте пак с тия глупости да определяте човека по зодиите какъв бил, защото това са пълни глупости. Характера на човека не се определя по това каква зодия е.
Всеки който вярва в обратното е голяма будала.
Аз съм дева, приятелят ми е лъв. Дават ни за лоша комбинация, ама още се търпим, дори под един покривНо и на двамата асцендентът ни е скорпион и колкото сме различни, имаме и много общи черти. Пък и нали знаете, че когато си с един човек дълго време присвояваш от неговите качества и навици.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
абе, шадоу, защо пишеш в темата като няма значение и т.н. :ДДД
иначе аз съм рак и нямам приятел, но големите ми лУбови все риби бе.. направо няма отърване от тези неразгадаеми, загадъчни, хлъзгави и прекрасни мъже. пък макар и някак непостоянни и отвеяни. харесвам ги![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
раците сте ебати чувствителните и свръх загрижените и.. бля ;р
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
бля, т.е. гадни сме? (мнителност типична за рак - detected!)
изобщо не си харесвам зодията. тва ракът е зодия неуадчник, както пишеше в един хумористичен хороскоп.. адски жалка зодия и за мъже, и за жени :д
Не сте гадни в лошия смисъл... Обичам рачета. "Гадни" сте с прекалената си загриженост, чувствителност и всичко добро, което е в повече и не ви е нужно, защото само си вгорчавате животеца така. :О И да... мнителни сте за ного неща. ^
4XCOKИ
Това момиченце (вече сигурно е жена) дето ти е за аватар преди имаше рег в импулс и масово имаше нейни фейкове, понеже беше модерно да си емо хаха. Сега май се е превърнало в лице на форумни аватари.
Овните са гадни.
4XCOKИ
Аз-водолей,той-водолей.Добре е :3
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Астрологията ми е нещо като хоби и мисля, че съм способна да ти отговоря на въпросите. Накратко астрономията се занимава с наблюдение и изучаване на небесните тела от страна на техните физически свойства. Астрологията се интересува от тяхното значение за живота на земята.
Като цяло всичко е доста комплексно. Характера се определя най-вече от така наречените вътрешни планети, т.е Слънце, Луна, Меркурий, Венера и Марс. Важна роля играе разбира се и Асцендента (който е точката на пресичане на еклиптиката с хоризонта от източната страна), както и първи дом в наталната карта, планетите в него, аспектите на планетите, знака в който се намира и знака на върха на дома. Това обаче не е всичко, има още много детайли, другите планети, т.е Юпитер, Сатурн, Уран, Нептун и Плутон, тяхното разположение по дом, знак, връх на дом, аспектите които образуват. Взимат се предвид астероиди, неподвижни звезди, ретроградни планети, градуси, аспектни конфигурации, средни точки между две планети, елементи и качества на знаците, интерсептирани знаци и планетите в тях, "достойнства" на планетите, дали са "наранени" или "изгорени", Лунни възли (т.е фиктивни точки на пресичане на орбитата на Луната с равнината на еклиптиката), Десцендент, Медиум Цели (точката на пресичане на еклиптиката с небесния меридиан от южната страна), Имум Цели, Хирон, Черна Луна още позната като Лилит (това е проекция на най-отдалечената от центъра на земята точка на орбитата на Луната на еклиптиката, т.е не е реален обект). Със всичко до тук се занимава рожденната астрология.
Хора родени под един и същ знак, не споделят една и съща съдба. Дори близнаците не се раждат в един и същ момент. Примерно две минути разлика могат да променят Асцендента, да изместят целия хороскоп, като по този начин променят и проявлението му в живота на човека. Много е важен часа на раждане до секунда. Ако не се знае точният час, астролог може да направи ректификация. Не всички Стрелци са еднакви, нито пък всички Риби. Между родените в София и родените в Плевен (примерно) ще има разлика дори и часа на раждане да е еднакъв.
Колкото до темата - нещата не зависят само от зодиакалният знак, дори не смятам, че играе някаква важна роля. Трябва да се разгледат рожденните карти на партньорите, съпоставени една върху друга, казват му синастрия (партньорски хороскоп). Несериозно е да се смята, че примерно от връзка между Овен и Телец няма да излезе нищо или, че съюза между Овен и Овен е обречен. Напротив, едни от най-здравите връзки които наблюдавам са между Овен и Овен.
Също така смятам, че е крайно глупаво да кажа "представителките на еди кои си зодии са курви"! Такива заключения са несериозни ! Всеки може да предаде конотативно значение на определен знак, но не значи, че тези характеристики важат за всички. Тези заключения идват от опита, а моят опит показва, че курви се срещат във всеки зодиакален знак
!
О, хора...
Всички глупости, които се пишат за зодиите са неверни. Нормално е като изсипят една купчина определения за дадена зодия да има нещо, отнасящо се и за вас, просто защото сме хора и никой не е на 100% коренно различен от другия.[ Иначе, чакайте, аз (зодията ми съответно) съм еднаква с още n хора от същата зодия ли????]
Зодията или по-скоро рождената дата, мястото, на което сте се родили и часа ви имат значение, но всичко това трябва да бъде изчислено и разбрано от професионалисти, а не от седмичния вестник, в който има кратка статия за знаците, или тези по телевизията. : D
Това е същото като гледачките по скат (не съм сигурна за телевизията) където една жена изчела книги за психологията ти се прави на виждаща в миналото и бъдещето, а всъщност си съставя отговор по време на обяснението и тембъра на гласа на хората. :/ Всичко това са едни огромни глупости! Има професионалисти, които се занимават с това, там може да отидете, както има и гледачки, дето да ви кажат дали ставате или не ставате двойката, ама такава рядкост е да попаднете не на шарлатанка, че направо трябва да се наречете късметлии ако се случи.
Аз съм близнаци, той е между рака и лъва - 22 юли и аз не знам коя от двете зодии е, ама май е раче.
rebirthing, евала! страшно интересно.
а имаш ли идея как да науча точния си рожден час, понеже майка не си спомня добре, а на рождения ми акт го няма нанесен?
да ходя да питам в общината ли, какво![]()