.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 105

Hybrid View

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Чакайте бе, хора, какво очаквате да кажа ?! Характеристиките на всяка една зодия /слънчев знак/ не са нещо ново, но както писах вече, това е само малко парченце от пъзела. След като имаме дата, час и място на раждане, тогава може да се тълкува.

Колкото до връзката между Скорпион-Близнаци, не мога да кажа, че е невъзможно докато не съм видяла синастрията, т.е двете ви карти съпоставени.
    loveca777 - това което разбирам е, че ти като Скорпион се чувстваш по-пасивен, докато твоята Близначка е по-активна, което си е типично за тях, впрочем за повечето от тях е характерно да са променливи, но само по зодията не мога да давам цялостни заключения. Има и много стабилни Близнаци !
    Всъщност аз съм си правил труда в някои форуми с пращане на смс с дадена година, месец ,ден на раждане ,но не и с точен час - и пише ,че има доста съвпадения и шанс за връзка.
    Обаче, тя не ме познава достатъчно добрe , а аз си признах и нищо не стана
    Както и да е - тя наистина е най-уникалното момиче за мен,което съм виждал ,така че мисля че заслужава нещо по-добро ; )

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    Всъщност аз съм си правил труда в някои форуми с пращане на смс с дадена година, месец ,ден на раждане ,но не и с точен час - и пише ,че има доста съвпадения и шанс за връзка.
    Те с подобни смс-и с които само ти вземат парите едва ли ще ти кажат нещо лошо/негативно.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Те с подобни смс-и с които само ти вземат парите едва ли ще ти кажат нещо лошо/негативно.
    нали ;d
    Обаче ,ако можеш сама да тълкуваш подредеността на планетите -трябва сам да разбереш смисъла .

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    нали ;d
    Обаче ,ако можеш сама да тълкуваш подредеността на планетите -трябва сам да разбереш смисъла .
    В смисъл ? То си има определени тълкувания, ключови думи, насоки и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си