.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 76

Hybrid View

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от AlMiNaToR Виж мнението
    Аз съм главен секретар и член на съвета за сигурност.
    Ти може да си директор директор, но само ако не се появи по-сериозен кандидат за поста (като Наско )

Чакаме още кандидатури
    OK Ти си шефа, ама да знаеш, че ако Наско пожелае да е директор, аз може да съм заместник директор например! Но най-добре ще е аз да съм директор, а Наско - заместник

Аз съм роден за директор, да знаеш Ще съм готин с всички, няма да се заяждам с никого А и всъщност съм доста сериозен, когато става въпрос за нещо важно Taка че не се колебай, а ме назначи за директор още сега - няма да съжаляваш, обещавам
    Последно редактирано от D1esel : 03-07-2012 на 09:50

Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Аз съм роден за директор, да знаеш Ще съм готин с всички, няма да се заяждам с никого А и всъщност съм доста сериозен, когато става въпрос за нещо важно Taка че не се колебай, а ме назначи за директор още сега - няма да съжаляваш, обещавам
    Тебе те исках за главен секретар на съвета за сигурност, но щом искаш директор...може да станеш ако до 1 час няма по-добра кандидатура.
    az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!

Тебе те исках за главен секретар на съвета за сигурност, но щом искаш директор...може да станеш ако до 1 час няма по-добра кандидатура.
    ЙЕС! Страхотен си! И все пак мога освен директор на съюза, да бъда член, заместник-директор на съвета за сигурността или направо хем директор на съюза, хем директор на съвета за сигурността, ако не е много нахално

Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    заместник-директор на съвета за сигурността или направо хем директор на съюза, хем директор на съвета за сигурността, ако не е много нахално
    Ти си компетентен човек, високообразован и културен, така че може да те назнача на повече места, но само ако липсват желаещи.
    az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!

Ти си компетентен човек, високообразован и културен, така че може да те назнача на повече места, но само ако липсват желаещи.
    ЙЕС! Мерси, брат! Не аз, а ти си най-якия! Мога да съм компетентен по всички теми, така че да знаеш - каквото ми възложиш - ще се справя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си