- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- [Важно!] КС - Кофаджийски съюз
Измислете няква позиция и за мене.
Welcome to the Jungle...
Член на Съвета за сигурност. Мисля, че ставам за тая работа, все пак притежавам член и известен опит в работата с него.![]()
Welcome to the Jungle...
След като се съберем ще се организира първата скайп конференция на съюза, където ще обсъдим важни въпроси.
Ще се набират и хора за издаването на Онлайн Списание "Кофаджийско дело" и жълтият вестник "Жълта Кофа"
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Съжалявам, че трябва да се оттегля в този сюблиминен момент, но просто от 2 часа съм на лекция, която ще трае само час и половина!до 3 ч`аса най-късно пак ще съм тук
![]()
Разбирам вашите делови и бизнес ангажименти, господин директор.
Ние сме солидарни с вас и смятаме, че всички трудности, през които минавате ще ви направят по-силен и по-полезен за съюза.
Лек ден!
Аз също се оттеглям за малко, понеже съм ангажиран с ядрената програма на Кофаджийския съюз (която е за мирни цели, вЕрвайте ми!)
Последно редактирано от AlMiNaToR : 03-07-2012 на 10:25
Как може да се занимавате с такива глупости ...![]()
Източник: ReutersАтака срещу Наско (EinGutesKind) е все по-вероятна.
Атака срещу Наско от страна на Кофаджийския съюз е все по-вероятна.
Това съобщи главният секретар на съюза Адолф Алминаторов.
"Ние винаги сме отворени за диалог, дори и с нашите врагове, но няма да приемем обвиненията и клеветите, които ни налагат. Все по-вероятно е съветът ни за сигурност да предприеме наказателни действия срещу Наско и срещу всеки друг, който не е съгласен с еврокофаджийските ценности."
Отношение по въпроса взе и директорът Д. Фалосов.
Той направи още по-остро изказване:
"Наско е проблем, който трябва да бъде решен. Този човек ще бъде заличен от историята на кофата. Интересите на кофата не може да стоят по-ниско от интересите на един единствен човек, или малка група от хора."
Г-н Фалосов не коментира кои други потребители ще бъдат наказани, но отговори лаконично:
"Много задници ще бъдат наритани"
тапи за уши ... действат ли, чува ли се нещо с тях ...
АХАХААХАХАХАХАХА
ХАХАХАХАХАХАХХАХ
как ме е яд, че не мога да ви локна темата и да ви кажа "яТ ли ви е? трололололо"
ХАХАХАХАХ
<3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.