Ще ти отиват!!! Давай! Растите са супер уникални и ако се грижиш за тях няма да "миришат на клошар" ... аз те подкрепям на 100% ... малко по-различни и яки хора трябва да има в тая държава, евала за това твое решение!![]()
Take the evil out the people, they'll be acting right,
cause both black and white is smokin crack tonight,
and the only time we chill is when we kill each other,
it takes skill to be real, time to heal each other ...
-2Pac-
Много ми харесват расти, давай, ако си сигурна - ще ти отива определено, а и наистина е нещо различно.![]()
В ютуб има как да сси направиш временни расти. Напиши false dreadloks. Ако ти хареса резултата дерзай.
Благодаря на всички. Решила съм го вече, ще ходя, а после ще пускам снимчици!![]()
А, тия фалшивите са добра идея, можеш да пробваш първо така![]()
Едно момиче си беше направило раста..., но нейната коса беше малко по- къса.
Минаха година/ две ии.. сега си иска старата коса, която си беше наистина много хубава.
Но си е до човек. Щом си решила действай;]
Ех, то ясно че ще ми мине мерака след време, но аз така или иначе съм решила един ден да се острижа напълно, така че ме устройва![]()
Лееле що се правите на клоуни??? Толкова си красива, а косата ти е уникална, но щом си решила...
И според мен ще ти отиват расти.
Аз лично като видя дълга коса на расти и ми притреперва отвътре. Супер много ги харесвам.
Задължително да пуснеш снимки като ги направиш!![]()
И спря да се върти за миг земята..
еми ще ти ходят, НО помисли заслужава ли си:
1)трябват грижи
2)после оставаш буквално без коса
3)в началото си имала страхотна коса, след това далеч не си приличат стария и новия вариант на косата ти
Ами, действай, Лайън Гъръл! Запозната си с вредата, която ще нанесат растите на косата ти, без това да те притеснява, не ти липсва воля и да - ще ти отиват.
Ако обаче това беше моята коса - никога не бих си го причинила. Поздравления за смелостта!
Идеята ти да си направиш расти е добра и както виждам вче си решена особено след положителните коментари само че нали знаеш че растите не са само прическа ами и религия, поразрови се малко и за това.
Пък специално за снимката на Шакира и косата и това не са расти ами както казаха по-горе фейк са и е добра идеяата да пробваш и да видиш как ще ти седят.
Ти си готино момиче, мисля, че растите много ще ти отиват. Пък и аз самата съм им голям фен. Щом си решила да си правиш, предполагам си чела информация как се поддържат и т.н. Айде успех от мен![]()
Сигурно ще ти отиват, знам ли, сладурана си, но истината е, че единствените хора, които казват, че растите на вонят на ужас, са хората с расти... които 1. след време според мен просто спират да усещат миризмата, защото свикват с нея; 2. след като веднъж са ги направили не могат да си признаят, че вонят, щото така ще признаят, че цялата история е била епик фейл. Нямам нищо против растите по принцип, стига да не са на моята глава, даже имам доста приятелчета, които много се кефят и имат расти, но повярвай ми колкото и добра хигиена да поддържаш тая сплетена коса не може да се измие като хората. Има специални шампоани дето уж трябвало добре да мият... да бе да...
Иначе е супер тъпо да почнат всички да ти обясняват колко било грозно... в крайна сметка всеки си има вкус, за някои е супер, за друго е отвратително... Това, че на еди-кой-си не му харесва не прави дадено нещо лошо. Просто ако наистина си решила първо вземи предвид абсолютно всички фактори - и добрите и лошите.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.