Първоначално написано от
mlakniwe2
по никъв начин не се мотивирам, не чета, не уча не пиша домшни/те не че ни дават де/, просто слушам в час и запомням всичко без да си давам зор си изкарвам 5-ци и 6-ци заслужено, защото знам материала, не ми тряя да го прочета за да го науча-просто го запомням-домашни съм писал до 8-ми клас, от там нататък хич не си давам зор и знам всичко без да го прочитам по 100 път-няя смисъл от такива простотии-ся 12 клас пък единствено си уча за 2-рата матура и друго не ме интересува, щото ще имам 5 и 6 по всичко, защото знам и запомням бързо и го помня дълго и сега за маурата по физика ми е много лесно, щото 9 и 10 клас съм слушал и съм запомнил доста работи и сега само трябва да си преговора и малко задачи и съм готов-много по лесно е да слушаш в час как даскало ще ти го обясни просто и лесно, а не да четеш от неразбираемите учебници и нищо да не ти влезе в главата-вече като почна работа ще е друго и ще бъда по-отговорен-но ся съм още много малък, дори 19 няям тъй че няя да мисля за тия неща-още съм си ученик