- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с обвързан/а?!
Тотално не.Просто е грозно.
Ако все пак стане,бих строшил главата на копеленцето и най-вероятно зарязал нея.
Какво да правя,ревнив съм..
Последно редактирано от Sladi4kiqNIKI : 03-06-2012 на 22:42
Kefi6 me
Обаче забелязвам,че има някаква такава тенденция-за момичетата не е чак такъв проблем секса с обвързано момче.
Повечето момчета обаче не биха спали с момиче,което е във връзка с друг.
Какво ще рече това? Дали заради вездесъщия brо-code или заради това,че по природа жените сме лисици? Или просто по-разкрепостени? Поради друга причина? Или просто съвпадение..?
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Щом тя няма нищо против и не ходи с някой мой приятел защо неиначе съм го правил няколко пъти !
Темата я публикувах от любопитство, исках да видя какво мислите. Не съм тръгнала да правя секс с някой обвързан и не се тормозя от морални дилеми, въпросът е хипотетичен, защото коментирах разни неща с приятелките си. Исках и вашите аргументи, защото ми беше интересно, исках да видя дали всички ще се направят на великите моралисти и тн.
Самата аз съм объркана по тази тема... винаги има 2 страни. Едната е "защо да се занимава човек с обвързан/а?" и другата "еми той/тя като е обвързан/а защо гледа настрани?". И все пак дявола никога не е толкова черен, колкото го изкарват.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Защото е долно и подмолно, а на жените като цяло са им присъщи повече тези качества. Падала съм си по обвързан мъж, на него въобще не му пречеше, че има половинка, но аз реших да прекратя контактите си с него като превантивна мярка. Всеки си има виждане и принципи и това, да не се занимавам с обвързани, е част от моите.
Някои по- нагоре казаха, че той си е виновен, че гледа встрани, дава инициатива примерно, но това не пречи жената с него да е свястна. Тя какво е виновна, че се е хванала с говедо? Гадно е спрямо нея според мен и винаги когато са ми минавали такива мисли за някой обвързан, съм се опитвала да се поставя на нейно място.
Виновна е, че не го е преценила.
Твърдо против,но ми се е случвало![]()
не не и не! ако ми изневерят - зарязвам няма кво да продължа с този човек(но зависи от обстоятелствата но пак ще съм много обидена) а аз да го направя-не се давам и тва е !
пс: не съм го правила изобщо и не се знае какво би ми се случило![]()
Ммм, правила съм го, но с човек с напълно изчерпана връзка, доизкарваща на редки срещи. Човека беше достатъчно мъж, за да си зареже приятелката, и да не ме обвинява после, че са се разделили. Но пък аз се чувствах супер виновна...но заради него точно бих повторила пак, ще се науча да живея с вината си (:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Против съм. Не мисля, че аз бих направила нещо подобно. Не и ако предварително знам, че той е обвързан.
Приятелите си от мъжки пол, приятелите на приятелките ми, както и всички останали момчета, които познавам и знам, че са обвързани ги приемам малко или много като безполови същества, към които нямам никакъв по-силен интерес от приятелския.
И спря да се върти за миг земята..
Кви синдроми , кви 5 лв. не знам. Вие сте долни и евтини , ако бихте направили това , но в същото време бихте се оплаквали, ако го направят на вас.Жалка история.Спал съм с момиче с приятел само щото не знаех че има
Тези неща рано или късно се връщат. Днес ти ще изчукаш нечие гадже, утре някой ще изчука твоето и така. ;]
Welcome to the Jungle...
Прекалено чувствителна съм за такова нещо. Не ме интересува кой е виновен. Като е кръшкач и някоя се е прецакала с него, защо трябва и аз да следвам нейните стъпки?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не бих се замесвала в такива пумии. Смятам, че си има достатъчно необвързани момци, с които да си начеша крастата.
Ами и аз съм на мнение, че ако момичето няма проблем, защо аз да имам... след като го иска от мен, явно не го получава от човека, който е до нея. На мен не ми пречи. Да, ако бях на негово място щеше да ми е гадно, но след като тя прави такива неща, явно че и пича не е много готин и сам си го е направил![]()
Абсолютно съгласна съм. И не разбирам защо всички се нахвърлят само и единствено на третия човек във връзката... Хората са го казали - It takes two to tango. Вместо да бичувате с камшик от собствената й мускулна тъкан "любовницата" се замислете какво е накарало невероятното ви безгрешно "мило" да се хвърли в леглото на друга. Отговорът в повечето случаи сте самите вие.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Нима се чувствате виновни, че връзката на някой друг не върви и иска да спи с вас? И че не вие сте причината да се стигне до там, а самата двойка?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.