Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
Да! Имам прекалено добър слух и шума ме дразни адски много! Особено като е в 2 сутринта(като вчера) и се намира в библиотеката където трябва да е тихо! И да, много ме дразни мляскането. Като искаш да мляскаш няма да ми ядеш в Computer Lab(както му се вика тука), ами ще си киснеш в къщи пред телевизора.

Знаеш ли още какво ме дразни? Да слушам музиката на някой кретен идваща от слушалките му или BOVING, особено ако е от някоя кола която е на пътя близо до мене.

Докато за тебе те не са съществени, за мене са... И това, че обичам тишината няма нищо общо с някой норми които хората трябва да следват... Има и други неща които ме дразнят...

Междо другото не забравяй, че в момента имам около 2-4 часа average спане на ден...
аз те питах от любопитство. да не си в общежитие или пък в чужбина?

аз съм си добре. малко изнервена по неясни за мен причини, въпреки че не би трябвало да ми идва скоро тъпча се с шоколад, поизморих се днес, но пък ходих на галерия, напълних очи с изкуство, пробвах днес малко рокли за бала, видях се с един приятел и дори отидохме на тайландски ресторант (тези неща не се случиха в тази последователност).
сега умирам за сън, но като знам че В. ще се обади и ще трябва да се видим...
пфу.

иначе отделно много му мисля. много. ама как да е.