.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от thefolenangel Виж мнението
    въпрос на доверие, ако ти си сигурен в нея и тя е сигурна в теб.
    може да се "почвате" направо...то и така и така след време ще спрете да ги ползвате ако нещата се задълбочат
    Доверието няма нищо общо. Здравият разум е това, което им трябва в случая.
    И колкото и да се задълбочават нещата, ако не са на ниво "Искаме бебе", сексът трябва да е с предпазни мерки. Било то презерватив, ОК, спирали и прочие.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Доверието няма нищо общо. Здравият разум е това, което им трябва в случая.
    И колкото и да се задълбочават нещата, ако не са на ниво "Искаме бебе", сексът трябва да е с предпазни мерки. Било то презерватив, ОК, спирали и прочие.
    Абе, въпросът с доверието също е намесен. Представи си да дадеш на момчето си да те чука без с уговорката да го извади преди да свърши, а той да свърши в теб и да ти каже нещо от сорта на "Ама, миличко, толкова ми беше хубаво, не исках да си го вадя, ама то нищо не е станало, сигурен съм." Трябва да му имаш доверие, че твоите желания и общите ви намерения са по-силни от неговия инстикт.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Абе, въпросът с доверието също е намесен. Представи си да дадеш на момчето си да те чука без с уговорката да го извади преди да свърши, а той да свърши в теб и да ти каже нещо от сорта на "Ама, миличко, толкова ми беше хубаво, не исках да си го вадя, ама то нищо не е станало, сигурен съм." Трябва да му имаш доверие, че твоите желания и общите ви намерения са по-силни от неговия инстикт.
    Здравият ми разум няма да ми позволи да правя секс без предпазни мерки, осланяйки се на вярата, че "нищо няма да стане", "ще те пазя" и "те бебетата не стават така лесно". Така че за мен доверието и контрацепцията нямат нищо общо.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си