.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    С риск да се повторя, проблеми имат хората, а не България. Не може да даваш на ден по 10 лева за цигари, алкохол, да разхищаваш за куп излишни неща, и накрая да ревеш че нямаш пари .... човек трябва да живее според възможностите си. Колкото и да ти е малка заплатата, винаги ще ти стигне за най-нужното
    Aбе аз не мога да си представя дори какво е да живееш с 270 лева заплата, при условие, че парното само ми е 300 лева... Но иначе и аз не разбирам как е възможно да ревеш, че нямаш пари, а да пушиш по 2-3 кутии на ден, да пиеш и да седиш по заведенията само.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Aбе аз не мога да си представя дори какво е да живееш с 270 лева заплата, при условие, че парното само ми е 300 лева... Но иначе и аз не разбирам как е възможно да ревеш, че нямаш пари, а да пушиш по 2-3 кутии на ден, да пиеш и да седиш по заведенията само.
    От твоя профил пишат двама
    Единия женкар ,който целта на живота му е да е б е
    А другия скромен човек - с буден характер и добронамерен

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    От твоя профил пишат двама
    Единия женкар ,който целта на живота му е да е б е
    А другия скромен човек - с буден характер и добронамерен
    a третият е богато глезено гейче

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Много просто - спираш парното, и пускаш духалка/печка, която харчи по-малко. Ако и това е скъпо, все ще намериш 1 одеало, завиваш се и проблема е решен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си