- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам да те отпуша сама
Не ме питайте защо, просто не искам приятелят ми да го направи. Знам че на някой ще им се стори даже гнусно както и на мен но моля ви помогнете ми и ми дайте някакъв съвет с какво да се отпуша, защото с пръсти не мога.
направи го най-добре с вибратор и ползвай лубрикант
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
е ок ако нямаш давай с подръчни материали, примерно шише някакво но задължително лубрикант
Моля ви, не се подигравайте. Наистина искам да го направя сама - имам си причини. И моля ви помогнете ми.
Махни тапата!!!
Не се отваряй сама, няма да боли по-малко! Пък ,ако си се направила на готина и си казала,че си правила секс вече си етвой проблем!
Да се отвориш сама е детинско , глупаво и адски тъпо!
maDamn
Викни водопроводчик.
Толкова краставици, моркови ( и патладжани) .. се продават на пазара, ти нас питаш как да се отвориш.
добре хуу имаш си причини но така както казваш....без самите причини всички те взимаме за лапе което сака само да ес отвори
Квито и да са ти причините - преглътни ги и си остави момчето... ква е разликата първия път той ли ще е, или втори?!
Детинско е!
maDamn
Единствената причина, за която се досещам е, че може би иска първия път като правят секс да е поне малко от малко приятен и да няма 'ама боли ме, спри' повторено поне 10 пъти
Не съм против, но е някак странно да се нагласиш психически.
мх
ти явно си успяла
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
horse dildo
бейби иви, изключително тъпа логика, която обижда всички, не можещи да имат деца двойки.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.