- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отчаяно моля за помощ
Здравейте приятели.. ето и моята история : преди 2 седмици срещнах едно момче,много го харесах-характера,вида и всичко останало.Излезнахме 1 път ( знам,че звучи странно ) ,но искам страшно много да съм с него.Това,което той ми каза е,че иска да го спечеля.Днес на 11.03.2012 ми написа,че по начина,по който се държа,никога няма да го спечеля и не съм това,което той търсел.Ужасно много го желая и го искам
. Та въпроса ми е причтелчета - как да спечеля моя човек
,какво да направя ?!
Зарежи го-той не е за теб.. Прави се на недостъпен, явно му харесва да ходят след него....
Наистина, не си заслужава.. но зарежи това, мислиш ли, че ТИ ще си щастлива с него?
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Не показвай интереса си към него толкова открито.Не му пращай лигави съобщения от рода "обичам те,а ти вече обичаш ли ме" .. остави му малко време !Може да го попиташ какво означава за него да бъде "спечелен" и така да измъкнеш нужната ти информация.Ако започне да се държи грубо с теб,да се заяжда или да иска все повече и повече да му се доказваш по-добре го зарежи - той просто си играе!
Този е някакъв малоумник.
Сори, ама... на твое място не бих се занимавала.
Какво има да му печелиш, или го привличаш, или не, абе много ме дразнят такива.
Everything changes, but beauty remains ...
Май си пада леко самовлюбен.Аз на твое място не бих се занимавала.Игнорирай го,като види че не си му "сигурна" може сам да се усети.
Не е първият и не е последният. Не си длъжна да му ходиш след гъза и да му се доказваш. Какво ще спечели той от това? Всеки иска да е желан, но така най - много да ти омръзне.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Тоя или има прекалено много изисквания,или е идиот.Не се занимавай с него,не си заслужава.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Тегли му една майна.
Със сигурност ще се впечатли от липсата ти на заинтересованост.
Или ще се зарадва,ако това,което ти е казал е бил някакъв негов си начин да те разкара.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Явно тоя номер още е вървежен...Няма как да го спечелиш.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ти да го спечелиш? Я го отсвири, да видиш как ще хукне той по теб.
Той искал по някакъв начин да му привлека вниманието и да бъда интересна .. как да постигна това ?
Послушай хората, който са ти писали по-горе(макар като гледам не си обърнала голямо внимание). Не му се връзвай на акъла на тоя . Само те литка на ляво и на дясно един вид те върти на малкия си пръст![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
АХАХААХХАХАХАХАХА!
Ебаси майката...
Явно не осъзнаваш,че самият факт, че си приела го е отказал. Той е успял да ти смъкне цената, да те подчини, да поставя условия и да си вдигне рангът - вече е постигнал, каквото му трябва. Сега просто ти гледа сеира. И може би ще прави секс с теб. Това е. След това вече наистина няма да има полза от теб.
Най-хитро е сега да не правиш АБСОЛЮТНО НИЩО, ама НИЩИЧКО. Първоначално ще чака, после ще се чуди какво става и накрая ще те попита. В отговор не му се обяснявай. Кажи му възмножно най-кратко и отегчено, че има много такива като него. Това ще е достатъчно. Не се обяснявай в никакъв случай и не му играй по свирката.
Не мога да поврвам,че има парцали, като теб.![]()
Абе, луда ли си ? Как не си разбрала още като ти е написал,че трябва да го спечелиш,че не заслужава да е с теб?
Държи те за резерва. Ако те "заобича" знай, че си му резерва, а не приоритет![]()
Както казаха по-горе прави се на недостъпен и е самовлюбен, ако не знаеш какво означават тези неща купи си учебник по ПСИХОЛОГИЯ прочети за тях и тогава сама си прави изводите..![]()
Друго си е момчето да трябва да бъде спечелено и всички ревете, нали? хахах
Щом използва тия крайни методи, най-много да иска да спи с теб. На друго не се надявай, щото дори да те излъже, за да спи с теб, човек който има дори в малка степен намерения няма да си позволи да ти каже "не си това, което търся"
Номерът с неписането и игнора може и да помогне, но има и голям шанс да не те потърси повече.
Temet Nosce
벨야카
Eстествено, че трябва да бъде спечелено, ама е супер селско да й го каже по тоя начин. Това става несъзнателно, не с конкретни искания.
Майка му сигурно е интересна личност, възможно е след директен контакт с нея да получа сиуцидни желания.
"Как" правиш такова дете, то няма лошо, обаче пречи после на момичета със стъпкано самочувствие, които пък продължават да се самоунижават и после защо животът им е саднат.
Който иска да си е нещастен, си е нещастен.
Мацката след това ще намери друг да я разиграва, ясно е защо.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...