.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 148
    Banned Супер фен

Бахти шантавото...

Значи, сънувах, че както си спя влиза майка ми и ме пита дали ми е чиста стаята, аз й казвам да се разкара, но тя ми казва, че трябва да стана. Отваря ми вратата и гледам някакъв ушев и пракирана патрулка под джама.
    Отивам при него, казвам му добър вечер и го питам дали мога да помогна, той:
    -Ми, аз ще живея с теб - така ще ми помогнеш.
    -Ама как ще живееш с нас?
    -Както вие живеете тук.
    Аз му викам, че няма да стане и той се засилва към мен, вади си палката и ме пита как се казвам тип "Ама ти коя си, бе, че да ми кажеш?", аз нали си мисля, че ще измисля нещо и без да ме пребие и му казвам "Добре, добре! Настанявай се!".
    После, явно беше на другият ден, не ме пускаше да излизам. Един вид му бях заложница. Хе-хе.
    Беше предекорирал (всъщност много хубаво) и не знам дали сте гледали Американ дад, но там има една рибка Клаус, дето може да говори - и тя беше там.
    Та, Клаус ми казва (без да го виждам ясно всъщност, но по гласа познах), че няма телефони или как да се измъкна, но мога да ползвам интернет.
    Успях да вляза единствено във фейсбук и знаех,че там нямаше как да получа помощ, затова реших да прегледам неговият профил, за да видя дали има някаква слабост и да проуча интересите му. Ако ги знаех щях да ги използвам, за да се измъкна. Но прфилът му беше празен, членуваше само в някаква група. Нещо от типа на това как чипса може да промени животът ти.
    Ушевият влезна, видя, че му ползвам компютъра, но вместо да си извади палката, мина зад мен, прегърна ме и почна да ми говори няккви мили неща. Накрая ми казва "Обличай се, ще те водя на разходка".
    Навън беше много топло и хубаво, бях се облякла много хубаво, заведе ме някъде до морето, на плажната ивица. Взе ми сладолед - ягодов, въпреки, че не обичам. Беше с униформа и нямаше да има особена логика да се обърна към друг полицай. Той видя, че се оглеждам и ми каза, че ако искам мога да викам за помощ. Така и направих. И малкото хора там ем сметнаха за луда... И така останах с него.
    После бяхме на стълбите, явно се бяхме върнали, но аз го прегърнах и всякаш..Се бях влюбила в него. Или поне така се държах, което е по-логично - нали се опитвам да се измъкна. Попитах го как се казва, той попита мен. Много исках да се махна, заради поведението му и това, което излъчваше... И сънят ми свърши.

И мисля, че знам от какво са провокирани всички детайли в този сън, но все пак е много шантаво.

Супер фен Аватара на BadAss
    still a better love story than twilight

Banned Супер фен
    Едно незначително нещо провокира споменът за една моя случка преди малко...Та, ще поспамя тук, за да се разтоваря малко.

Бях с тогавашният си приятел, на пичка си майна, почти извън София. Пушихме нещо много друсано и той реши да си остане там и от тук други детайли ще са ненужни.
    Искаше да съм била стояла с него, а то е поне едно минус десет градуса. Хванах си рейсът, седнах си на топло, като пич и всичко беше много...Филмирано. Пред мен седнало някакво момче. Много готин, мъжествен, синеок, с тъмна коса. Абе, хващаше окото определено.А в моето състояние бях бая разгонена. Беше с някакво момче, което си сложи слушалките и почна да дреме. Аз съм прекалено неадекватна, че да действам по някакъв начин, пък и нямах особено желание. Та, реших да си остана с гледането. И той почва да ме гледа. И си се гледаме. Ха-ха.
    Но аз съм толкова неадекватна, че забравих какво е най-неуместното нещо, което правя в такива моменти. А именно, че при продължителен визуален контакт с непознат почвам да се смея. Не знам и аз защо... И както си се гледахме вече към 15 минутки, почвам да се смея. Момчето първоначално реши,че се усмихвам и му стана готино и изражението му се промени много, но после...Май ме сметна за луда. Побутна авера си, свали му слушалката, а дядото до мен се разцъка. "Се разцъка", ха-ха, почна да цъка с език.
    След няколко секунди/минутки се осъзнах и се стегнах, както никога. Момчето вече беше заебало и си говореше с приятелят си. Но аз не се отказах и продължих. Изненадващо той също, но чат-пат казваше нещо на приятелят си, вероятно, че продължавам.
    И така след около 45 минути той слезна на парка след Централна с авера си, казахме си чао преди това,а в момента в който слезнаха избухнаха в най-истеричният смях, който някога бях чувала.
    Не помня после как точно се прибрах, но пък си спомням, че легнах да спя.

И преди, и след тази случка е ставало така, но това беше най-продължително време.
    Ех, спомени, спомени....

Banned Супер фен
    Едно незначително нещо провокира споменът за една моя случка преди малко...Та, ще поспамя тук, за да се разтоваря малко.

Бях с тогавашният си приятел, на пичка си майна, почти извън София. Пушихме нещо много друсано и той реши да си остане там и от тук други детайли ще са ненужни.
    Искаше да съм била стояла с него, а то е поне едно минус десет градуса. Хванах си рейсът, седнах си на топло, като пич и всичко беше много...Филмирано. Пред мен седнало някакво момче. Много готин, мъжествен, синеок, с тъмна коса. Абе, хващаше окото определено.А в моето състояние бях бая разгонена. Беше с някакво момче, което си сложи слушалките и почна да дреме. Аз съм прекалено неадекватна, че да действам по някакъв начин, пък и нямах особено желание. Та, реших да си остана с гледането. И той почва да ме гледа. И си се гледаме. Ха-ха.
    Но аз съм толкова неадекватна, че забравих какво е най-неуместното нещо, което правя в такива моменти. А именно, че при продължителен визуален контакт с непознат почвам да се смея. Не знам и аз защо... И както си се гледахме вече към 15 минутки, почвам да се смея. Момчето първоначално реши,че се усмихвам и му стана готино и изражението му се промени много, но после...Май ме сметна за луда. Побутна авера си, свали му слушалката, а дядото до мен се разцъка. "Се разцъка", ха-ха, почна да цъка с език.
    След няколко секунди/минутки се осъзнах и се стегнах, както никога. Момчето вече беше заебало и си говореше с приятелят си. Но аз не се отказах и продължих. Изненадващо той също, но чат-пат казваше нещо на приятелят си, вероятно, че продължавам.
    И така след около 45 минути той слезна на парка след Централна с авера си, казахме си чао преди това,а в момента в който слезнаха избухнаха в най-истеричният смях, който някога бях чувала.
    Не помня после как точно се прибрах, но пък си спомням, че легнах да спя.

И преди, и след тази случка е ставало така, но това беше най-продължително време.
    Ех, спомени, спомени....

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Найстина голям филм.
    Не искам да знам кво ти се е случвало, за да сънуваш там.
    Вероятно ушев те е изнасилил с гумерката в някоя тъмна уличка.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    това ми е четенето за целия семестър, не мога да го изгубя тук сръ
    n00bs

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    Найстина голям филм.
    Не искам да знам кво ти се е случвало, за да сънуваш там.
    Вероятно ушев те е изнасилил с гумерката в някоя тъмна уличка.
    Почти...

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Почти...
    Я колко интересно
    Доразкажи си случката извън съня

Banned Супер фен
    Я колко интересно
    Доразкажи си случката извън съня
    Тази, която е провокирала сънят ли?

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Същата

Banned Супер фен
    Същата
    Значи, преди няколко дни с едно момченце бяхме в молът Х, за да си вземем бира и цигари, беше към десет-десет и половина. Там се запознахме с един ретард от Плевен (Ретард от Плевен!? Каква изненадаааа!), но бил живял във Враца еди-колко си години и тренирал бокс, бил про. Та, обясняваше ни той за някакво пико и каза, че може да ни намери чадел безплатно. Беше много зле..Изведнъж ми пипна косата и ме пита "Това твоята коса ли е?". Е, нямаше такъв смях! Почна да говори как иска да си прави тройка с нас...Още смях.
    Познаваше там всички охрани и отиде при единият да уредят нещата. Викна ни при този от паркинга и почнаха да се мотаят... Дава му охраната някакви ключове и плевенчанинът искаше да ходим в някакъв апартамент, да го пушим това и да си правим тройка (в тоалетната, щото там живеело семейството на охраната или нещо такова, лол). Отказахме му и решихме да го пушим там. И този с който бях, беше взел чадела да го държи в себе си и решава да ходи до тоалетната. Аз му казах да не ходи, но то говедото си знае своето... Хубаво, реших,че ще го щави и че ще мога да се прежаля да стоя с тези капути, докато го прави. Но охраната и той тръгна на някъде и останах сама с онзи педераст. От там той почва да ме сваля, ама много настойчиво и почна да намесва как тренирал бокс (това не знам как трябваше да го приема, но си звучеше, като заплаха)... Аз му говорех някакви глупости, занимавах го, звънях по телефона.Абе, всичко, само и само да не ми обяснява как щял да ме чука (искам или не). И изведнъж тръгва да ме прегръща и да ме хваща за задника. В този момент се осъзнах - бях на празен паркинг, с непознат мъж, който иска да ме ебе, бях на високи токчета и нямаше къде и как да избягам, ако се реши - вече се бях отписала. Отблъснах го (Оказа се,ч е физически е мноооого по-слаб от мен!хахаха!), разбира се, и в този момент ми звънна телефона. И тогава се връща момчето с което бях първоначално. Казвам му "Ебаси долният боклук си, за к'во ме остави с този?" и го питам дали го е ощавил хубаво, той ми отговаря отрицателно, но съдейки по количеството, може и да ме е излъгал. Толкова бързо мисля,че не бях пушила през целият си живот.
    Та, искам вече да си ходя и момчето с което дойдох искаше да ме изпрати. Хубаво и без това сме в една посока. Обаче и онзи от Плевен иска да дойде с нас. Казвам директно на пичът с който бях "Хайде, този да не ни изпраща.", той ми вика "'Що, бе?". Хахахаха! Хубаво, мен вече не ме ебеш особено. По пътя му видях и божествените боксьорски умения, ха-ха-ха! И онзи пак почна да говори за някакви тойки..Абе, ретардска работа.
    Та, в крайна смека не, че се е случило нещо кой знае какво. Просто се филмирах много, защото при други обстоятелства можеше. Вярвам, че повечето момичета на мое място биха се филмирали.
    И плюс това, онова момче с което бях и което се води голям мъж за втори път ми се доказа, като путка...
    И не казвам, че аз съм постъпила правилно - напротив. И дори и да бях постъпила неправилно, можех да имам правилно поведение. 99 процента 'вината' е моя. Но все пак се замислих какво би направило друго момче на негово място. (Една подробност: Онзи с който бях твърди, че ме обича и иска да води връзка с мен - иначе не бих очаквала нищо)
    Та, охранителят с чадела имаше униформа, която беше много приличаше на полицейска - от там и полицаят в сънят ми. А поведението на полицаят - алфа и властно е това от което имах нужда в онзи момент. Когато в сънят ми поведението му се промени неслучайно сънят свърши. Пък и имам голям мерак да си намеря Господар, който да ме доминира 24/7 (което в момента е неизпълнимо, но желанието си го има).
    Рибката беше там, защото акцентът на Клаус е много готин...
    Групата в която "чипсът може да промени животът" е свързан с една фраза - "Първо трябва да се изгубиш, за да намериш себе си" - или нещо от сорта. А чипсът беше Лейс, който ядох преди няколко дни.
    Това, че живееше с мен без аз да го искам е свързано с едни неприятни минали съжителства.
    Това че беше предекорирал и имаше стълби и въобще сградата беше различна е желанието ми, защото не харесвам катуна.

И...Т'ва е в общи линии.
    Последно редактирано от БожиятАгнец : 03-13-2012 на 07:54

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Абе ако тва са ти общите линии на тебе...
    Онзи би трябвало да се самозарови в някоя дупка, щом даже не е могъл да те и изнасили.

Banned Супер фен
    Абе ако тва са ти общите линии на тебе...
    Онзи би трябвало да се самозарови в някоя дупка, щом даже не е могъл да те и изнасили.
    Абе, тоя беше много бавен.Пипа ми косата и ме пита "Това твоята коса ли е?". Представяш ли си? Ххахахаа!
    А вече, като видях, че е безобиден поисках да ми покаже някаква техника. Той вика посегни ми. Аз тръгвам да го ритам между краката (ама нали съм душичка само за ташака) и той 'наеш ли к'во направи? Снаведе се!
    Абе, в крайна сметка и да е искал то нямаше как. Просто се филмирах, защото жестовете му и всичко, което ми казваше говореха, че ще го направи и че може.
    Иначе много се радвам,че искаш да ме изнасилват.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Нене не ме разбра.
    Имам предвид мъжа трябва да може да изнасили всяка жена по всеки момент за да е истински мъж.
    Не че е пожелание специално към тебе.
    Но иначе ако някой ти каже "Пожелавам ти да срещнеш истински мъж" - вече ще знаеш какво означава.

Мега фен
    Там се запознахме с един ретард от Плевен (Ретард от Плевен!? Каква изненадаааа!)
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен Аватара на Concussion
    Там се запознахме с един ретард от Плевен (Ретард от Плевен!? Каква изненадаааа!)
    Ахахахахахаха.

Banned Супер фен
    Сънувах, че съм в някакво училище и съм в нов клас. Там никой не мИ харесваше, затова през междучасието застанах на джама и си пуснах музика. Дойде някакво момиче и ми вика "Ти ще си ми приятелка.", аз я оглеждам от главата до петите и й казвам най-надменно "Не, благодаря". Тя ме убеди, че имам нужда от нея и в крайна сметка седнах на чинът до нея. Говореше ми за вампири и някакви други ретрдски неща, и аз продължих да се държа надменно. Обаче тя реши, че сме си приятелки.
    Тръгнах си от там с уговорката, че ще се видим след училище задължително. (Което не исках)
    Та, вече беше вечер и аз се прибирах с едно момченце с което явно бяхме прекарали денят заедно. Спряхме на улицата пред катуна ми, да пушим по цигара и се появи едно момиче, дето от години не съм я виждала, обаче в сънят ми ми беше съседка. Почнахме да я тролим нещо и да доказваме, че е много зле...И двамата казаха, че са гладни. Аз извадих някакъв кашкавал и боб, и им ги дадох. На тях обаче не им стигаше, та решиха да си тръгнат, за да ядат. Момичето се прибра през прозореца, въпреки, че живееше на трети-четвърти етаж. ()
    Прибрах се, всичко изглеждаше нормално, но усещах, че не е така. Съученичката, която не харесвах беше там. Каза,че е дошла за вечеря. Почнах да редя масата и да й намеквам, че е нагло от нейна страна да идва без покана. Когато всичко беше готово, тя не ядеше и каза, че храната не й харесва. Станах, показах й вратата и й казах, че щом не й харесва може да си тръгва. Тя застана срещу мен и ме попита дали наистина смятам, че съм толкова специална, че да дойде, заради мен или храната ми, искала друга вечеря. Казах й "Оф, не ми се занимава с ретарди, тръгвай си."
    Тя тръгна след мен и изведнъж ме прегърна изотзад и ми се извини. Казах и че няма проблем, но въпреки това не искам да имам някакви отношения с нея..Тя се ядоса и ме хвана много здраво. Не можех да повярвам, че някакво лапе може да е толкова силно. Опитвах се да се измъкна, а тя започна да ми обяснява, как ще си платя за държанието. Тръгна да ме захапва по вратът, което ми се видя много нелогично и изведнъж...Болка. Най-ужасната болка, която янкога бях усещала. И после, както в 'Интервю с вампир', виждах нещата по-различно... И тогава се събудих.

Не съм сънувала толкова ретардски сън от години!
    Та, сега се чудя от къде да започна с ебавките...

Ще пратя тази история на путката, дето пише Здрач..Не! Ще си напиша своя книга!Хахахаха!

"Ако видиш в съня си вампир или самият ти вампирясаш ти предтсои сватба по сметка. Ако станеш жертва на вампир в съня си ти предстои да разбереш, че вършиш неща незъобразни със закона и недостойни. Но също така ще бъдеш недостатъчно силен, за да овладееш себе си. Видищ ли в съня си вампир, ще преживееш голям спор, свързан с неосъществени материални и парични желания."

Видиш ли ти, на мен и предстои да разбера, че върша нещо незаконно! Хахахаха!

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town

/10 char
    Creative Technologie

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Всеки сън ти се състой от някакъв опит нещо да те изнасили
    Само днеска да не минеш на Зоофилия

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Агнеца: Днес минах на митологични същества от Brood War.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на montana6
    Че какви митологични същества има в Brood War-a?
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от montana6 Виж мнението
    Че какви митологични същества има в Brood War-a?
    Kосмически, обитаващи определени платени и имащи тайнствени умения

-Т'ва не го пиша аз, а Драка.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на montana6
    Сетих се единствено за валкириите, ама ми е много интересно как ше минеш на тях, като са жени.

Айде, ето ви един поздрав и най-вече за агнеца - http://www.youtube.com/watch?v=bt693D13sBo
    Последно редактирано от montana6 : 03-14-2012 на 17:34
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от montana6 Виж мнението
    Сетих се единствено за валкириите, ама ми е много интересно как ше минеш на тях, като са жени.

Айде, ето ви един поздрав и най-вече за агнеца - http://www.youtube.com/watch?v=bt693D13sBo
    Секси, честно казано си нямам и на идея, но ми звучи много полово дискриминиращо.

Иначе, благодаря за поздрава. <3

//Цяла нощ пия и с'я съм много гладна, без цигари и мисля,че и без кафе и искам да се гръмна.
    Спала съм много малко, едвам гледам и много ме мързи да ходя да си взема поне ядене...
    Май се скарахме с пичът, но не може да очаква от мен да съм точна, ако и той не е. Другият пич пък май много го саднах.
    Но най-лошото е, че не мога да си намеря фибичката.
    Къде, по дяволите, отиват всички шибани фибички!?
    А вчера, като говорих по телефона си наебах лакътят. (При това любимият лакът!)
    И имам странното усещане, че се лигавя! (Ай дон'т сей!)

Banned Супер фен
    Всеки сън ти се състой от някакъв опит нещо да те изнасили
    Защо ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си