.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 148

Hybrid View

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Абе ако тва са ти общите линии на тебе...
    Онзи би трябвало да се самозарови в някоя дупка, щом даже не е могъл да те и изнасили.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    Абе ако тва са ти общите линии на тебе...
    Онзи би трябвало да се самозарови в някоя дупка, щом даже не е могъл да те и изнасили.
    Абе, тоя беше много бавен.Пипа ми косата и ме пита "Това твоята коса ли е?". Представяш ли си? Ххахахаа!
    А вече, като видях, че е безобиден поисках да ми покаже някаква техника. Той вика посегни ми. Аз тръгвам да го ритам между краката (ама нали съм душичка само за ташака) и той 'наеш ли к'во направи? Снаведе се!
    Абе, в крайна сметка и да е искал то нямаше как. Просто се филмирах, защото жестовете му и всичко, което ми казваше говореха, че ще го направи и че може.
    Иначе много се радвам,че искаш да ме изнасилват.

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Там се запознахме с един ретард от Плевен (Ретард от Плевен!? Каква изненадаааа!)
    Ахахахахахаха.

Banned Супер фен
    Сънувах, че съм в някакво училище и съм в нов клас. Там никой не мИ харесваше, затова през междучасието застанах на джама и си пуснах музика. Дойде някакво момиче и ми вика "Ти ще си ми приятелка.", аз я оглеждам от главата до петите и й казвам най-надменно "Не, благодаря". Тя ме убеди, че имам нужда от нея и в крайна сметка седнах на чинът до нея. Говореше ми за вампири и някакви други ретрдски неща, и аз продължих да се държа надменно. Обаче тя реши, че сме си приятелки.
    Тръгнах си от там с уговорката, че ще се видим след училище задължително. (Което не исках)
    Та, вече беше вечер и аз се прибирах с едно момченце с което явно бяхме прекарали денят заедно. Спряхме на улицата пред катуна ми, да пушим по цигара и се появи едно момиче, дето от години не съм я виждала, обаче в сънят ми ми беше съседка. Почнахме да я тролим нещо и да доказваме, че е много зле...И двамата казаха, че са гладни. Аз извадих някакъв кашкавал и боб, и им ги дадох. На тях обаче не им стигаше, та решиха да си тръгнат, за да ядат. Момичето се прибра през прозореца, въпреки, че живееше на трети-четвърти етаж. ()
    Прибрах се, всичко изглеждаше нормално, но усещах, че не е така. Съученичката, която не харесвах беше там. Каза,че е дошла за вечеря. Почнах да редя масата и да й намеквам, че е нагло от нейна страна да идва без покана. Когато всичко беше готово, тя не ядеше и каза, че храната не й харесва. Станах, показах й вратата и й казах, че щом не й харесва може да си тръгва. Тя застана срещу мен и ме попита дали наистина смятам, че съм толкова специална, че да дойде, заради мен или храната ми, искала друга вечеря. Казах й "Оф, не ми се занимава с ретарди, тръгвай си."
    Тя тръгна след мен и изведнъж ме прегърна изотзад и ми се извини. Казах и че няма проблем, но въпреки това не искам да имам някакви отношения с нея..Тя се ядоса и ме хвана много здраво. Не можех да повярвам, че някакво лапе може да е толкова силно. Опитвах се да се измъкна, а тя започна да ми обяснява, как ще си платя за държанието. Тръгна да ме захапва по вратът, което ми се видя много нелогично и изведнъж...Болка. Най-ужасната болка, която янкога бях усещала. И после, както в 'Интервю с вампир', виждах нещата по-различно... И тогава се събудих.

Не съм сънувала толкова ретардски сън от години!
    Та, сега се чудя от къде да започна с ебавките...

Ще пратя тази история на путката, дето пише Здрач..Не! Ще си напиша своя книга!Хахахаха!

"Ако видиш в съня си вампир или самият ти вампирясаш ти предтсои сватба по сметка. Ако станеш жертва на вампир в съня си ти предстои да разбереш, че вършиш неща незъобразни със закона и недостойни. Но също така ще бъдеш недостатъчно силен, за да овладееш себе си. Видищ ли в съня си вампир, ще преживееш голям спор, свързан с неосъществени материални и парични желания."

Видиш ли ти, на мен и предстои да разбера, че върша нещо незаконно! Хахахаха!

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението

/10 char
    Creative Technologie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си