.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Натравяне

Натравяне

Здравейте. Заинтересувана съм по темата с натравянията и моля да ми помогнете. Как и от какво(освен хапчета) мога примерно аз да се натровя ?

Повече от фен
    Не ти трябва да се тровиш
    Иначе иди на балкана и бери гъби всяка, която видиш, после ги сготви и си готова
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
    Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...

Цитирай Първоначално написано от BqlaLiniq Виж мнението
    Не ти трябва да се тровиш
    Иначе иди на балкана и бери гъби всяка, която видиш, после ги сготви и си готова
    Вярно е,а и не съм казала,че ще се тровя Просто дадох пример със себе си...Интересно ми е.

Лапешки работи... ако искаш да уплашиш хората около теб си супер тъпа. Грабвай двуцевката и давай смело

Цитирай Първоначално написано от den4o7 Виж мнението
    Лапешки работи... ако искаш да уплашиш хората около теб си супер тъпа. Грабвай двуцевката и давай смело
    Добре вижте ! Просто дадох пример със себе си никъде не съм казала,че ще го правя и нямам никакво намерение ! Просто искам да разбера повече по темата Интересно ми е ! Нищо повече !!!!!!!!!!!!!! И моля да не обиждате !

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си