- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кой е най-големият ви страх?
Най-големият ми страх е да не видя нещо ,което не трябва.
Пример давам за да ме разберете!Паяка на стената не ме интересува дали го има или не, важното е, че аз не знам ,че е там и не ми пречи. Или може да прозвучи тъпо, но ме е страх да не се отвратя от хората. Някой път съм виждала неща ,които наистина е е трябвало.. да кажем някой се чеше и после си помирисва ръката..това ме отвъщава адски много и после не могада погледна човека. Има още безброй примери, но предполагам никой не иска да чете дълго мнение
![]()
1)Да не се случи нещо на близките ми хора
2)бедността
3)болести
4)всякакви насекоми - паяци,буболечки,оси,пчели..
..сигурно има и още неща но в момента не се сещам
Страх ме е от неизвестното.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
страх ме е от самотата и смъртта..
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Страх ме е от.. непознатото.Ужасявам се,че не знам какво ще стане утре,как ще живея след 10 години,дали изобщо ще съм тук.Знам,че това е чарът на живота-че не знаеш какво ще ти се случи утре,че трябва да живееш за мига и т.н.,но заради някои минали(но не забравени) преживявания просто не може да не изпитвам страх.И този страх от непознатото се изразява най-вече в това какво ще ми предостави по-нататък животът,дали ще остана сама,колко дълго ще остана с близките си...Губила съм много важни хора за мен съвсем неочаквано и ми е болна тема.Просто ме е страх от утре.
1.Болести
2.Високо
3.Самота
Нямам много страхове, защото половината съм ги изпитъл и видях, че не е нещо кой знае какво, просто сеедно си видял смърта пред очите си(шегичка)
--
1. Да не загубя някой от близките си
2. Да не ме хванат сутрин с някое голо момиче в стаята...
3. Да не ми теглат ножа![]()
От много неща.Коридори.И когато някой от приятелите ми говори за страшни филми и други ..
Може да звучи малко тъпо, но ме е страх от остаряването. Знам, че това е естествен жизнен процес и etc., но просто ме ужасява ужасно много. :/
ми тесни пространства примерно да пълзя в нещо тясно като ковчег ама в дълги пространства , също понякога ме обхваща фобия от височина примерно като се кача на покрива на някой блок , но когато съм в самолет и гледам през стъклото земята изобщо не ме е страх
Да остана сама.
да разочаровам хората които ми вярват и доверяват
Страх ме е от
От високо тва ми е най-големия страх :X
Oт агресивни кучета от една случка на сам ме е страх от тях![]()
Oт пчели също и мечки вълци змии отровни животни отровни насекоми![]()
От смъртта,от това да ме погребът жива (да чукам на дърво ;х ) От паяци на първо място и после другите буболечки,от бъдещето и от бедността...а и не на последно място,от болката..
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Асансьор, Духове да не видя и да се побъркам![]()
Змии, земетресения, загуба на близък. Демоните вътре в мен.
Ако започна, няма да свърша скороно ето няколко:
1. паяци, червеи, гасеници и подобни
2. асансьори
3. страшните същества от хорор филмите
4. странните хора по улицата ( има ги всякакви, в нашият град са на всяка пресечка )
5. това, че в един момент може всичко да се обърка ( пр: планове за бъдещето, че няма да мога да се грижа за семейството ми, което нямам, защото ми е много рано ;д )
6. да загубя близки
7. по-нагоре видях - да ме погребат жива.. За това не се бях сещала.
3. страшните същества от хорор филмите+ 1 брат/сестра
![]()