- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На горещият стол е D1ESEL! По-сериозен от всякога! Питайте - ще отговарям честно!
А вярваш ли в Дарвиновата теория, в теорията за Големия взрив? Ако не - как сме се появили според теб тогава? И ако ни управляват извънземни, тях пък кой ги е създал, те откъде са дошли? Много ми харесва начинът по който мислиш и разсъждаваш, странен (в най-добрия смисъл на думата) човек си ти.![]()
Meрси.(как обичам да ме хвалят обаче
)
Та значи, не вярвам категорично в Дарвиновата теория. Напълно абсурдна е. Кучетата според мен винаги са си били кучета, маймуните- маймуни, котките - котки. Не вярвам и в теорията за големия взрив.
Представи си, ако извънземните на някоя друга планета са били застрашени от апокалипсис преди милиони години, когато човечеството се е появило и те да са искали да остане расата им на земята. Обаче има един проблем - не могат да се приспособят към климата, радиацията, болестите и т.н., които са на нашата планета. Затова, колкото и като филм на ужасите да звучи, според мен са дошли няколко извънземни на земята в скафандри, нае*али са 3-4 маймуни (разбира се казвам го образно, но както се правят хибриди, така и ние сме създадени). По този начин част от тях остава на земята, бива спасена на земята и продължават да живеят тук. А може и просто да са решили да направят хибриди между тях и Земляните, а именно да направят нас, Човеците, които сме хибриди между земно и извънземно, за да може, ако евентуално някога в бъдеще ги достигне апокалипсис - да може част от тях да остане някъде на земята. И така - още ни контролират. Мисля си, че дори втората причина е по-вероятна. Живеейки тук на земята, ние я променяме, правим я по-приятна за живот за нас, които сме на поливина извънземни, макар и без да го съзнаваме. Така след години, векове или хилядолетия, извънземните биха се спасили на земята - изцяло приспособима и пригодена за тях. Да се надаваме само да ни оставсят и нас тук да си живуркаме, а да не ни убият, да не се окаже, че само са ни използвали, за да си направят земята възможна за тяхното пребиваване чрез нас и да ни заличат, заедно със Земляните, а именно слончетата, лъвчетата, котенцата, кученцата, папагалчетата. Ние не сме земляни - ние сме хора - хибриди между маймунка най-вероятно и извънземни. Всичко, което имаме днес - музика, наука, технологии - всичко идва от тях, извънземните. Не от Стив Джобс.
Последно редактирано от D1esel : 03-15-2012 на 20:12