.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 69

Hybrid View

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Всеки разбира секса по различен начин, в зависимост от това под чие влияние е попаднал, с какви партньори го е практикувал, дали е мъж или жена, на колко години е.

Сигурно някои намират и нещо духовно в секса, но ми се струва, че ти просто повтаряш нещо, което си чул/прочел някъде, без да влагаш особена мисъл в него. Дори и да не е така, не виждам защо трябва да е проблем някой да прави секс за кеф. Смисъл, толкова ли тъпо ти става, когато на някой ми е кеф?
    То че е хубаво, хубаво е, ама след като осъзнаеш последствията. И при мъжете и жените има случай в който като се проебеш ставаш боклук, защото само това взимаш да гледаш.

Но спора е безмислен. ПОради предните ми аргументи не мисля, че трябва да се цепим от колектива като се замисля.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    Ти пак си си мислил в бъдеще.
    Има доста тъпаци на по 12-13, който си казват "Купувам си такова, слагам го, ставам ебач и съответно готин".
    Да бе, някой е решил да става ебач, защото е видял реклама на презервативи. Дори не мога да анализирам тъпотата на това схващане, просто думите не са достатъчни да опишат монументалността ѝ.
    Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    То че е хубаво, хубаво е, ама след като осъзнаеш последствията. И при мъжете и жените има случай в който като се проебеш ставаш боклук, защото само това взимаш да гледаш.

Но спора е безмислен. ПОради предните ми аргументи не мисля, че трябва да се цепим от колектива като се замисля.
    Хората, които гледат само секса, са малцинство и са такива поради генетични и хормонални особености. Дали са боклуци - има си хора и за тях, а такива, които са били прецакани от тях, са си виновни сами. Така че не, не са боклуци.

И пак, те са малцинство. Мнозинството от хората могат както да се наслаждават на секса, така и да изпитват целия коктейл от чувства, който предполага една романтична връзка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си