.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Родители

Родители

Имам проблем с наште. От един месец и няколко дена вече имам гадже и те знаят за него, но откакто им казах спряха да ме пускат да излизам както преди си излизах почнаха да ми определят час и то 18:00 отначало се прибирах в 19:00 и преди два дена ми се караха и ми казаха да престана да се виждам с него. А иначе съм на 16 добра ученичка съм незнам какъж им е проблема.Един ден ми дават друг ден не. Можело да си имам приятел обаче трябвало да се виждаме веднаж в седмицата а така не може. Не е честно.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Проблема им е, че не искат да надуеш корема... Не виждам кое не е честно...

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    мда, Nakadah, и това го има. Виж един месец е малко, нормално е да са малко против, с правила и т.н Сигурно и ти още не си сигурна в него. Просто седни и поговори с родителите си. Нека ти дадат шанс да го опознаеш, впоследствие и те.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Да бе,на 16 да я пускат до 18,00 ч. навън не е нормално.
    Защо не го запознаеш с вашите? Ако го опознаят може да са по-спокойни.
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на xoxi
    Бързала си с новината.
    Това първият ти приятел ли е? Ако ти е първи е нормално вашите да са по-резервирани.
    Както бисквитката каза, запознай ги с него.
    Води го във вас, когато и те са там, разказвай им по-често за него и т.н.
    Той на колко е?
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на xoxi
    Бързала си с новината.
    Това първият ти приятел ли е? Ако ти е първи е нормално вашите да са по-резервирани.
    Както бисквитката каза, запознай ги с него.
    Води го във вас, когато и те са там, разказвай им по-често за него и т.н.
    Той на колко е?
    И спря да се върти за миг земята..

Tова не ми е първият приятел, но е първият за който знаят и откакто почнах да излизам с него те почнаха да ми жикат повече. Той е на 19 иначе.

Мега фен Аватара на trabi_bs
    щом е на 19, има за какво да се притесняват

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Не знам какво обяснявате че е нормално, за мен не е. И да не решите, че нашите ми дават да правя каквото си искам..е не е така, но това е прекалено. Разбира се, че го правят защото ги е грижа за нея, но те я третират като 10-годишно момиченце. Сестра ми е на 11 и като излезе с приятелки я пускат до по-късно. Те са я пускали до 19.00 и преди да тръгне с момчето. А това че си има приятел не виждам да е причина да стои до по-рано. Те ако решат да правят секс, могат да го правят и в 12 на обяд, няма логика просто в ограниченията.
    Към авторката: съветвам те да седнеш и да поговориш с тях. Предложи им да ги запознаеш с момчето, излизайте в квартала ти, може пък там да те пуснат до по-късно, или пък стоите у вас, за да са спокойни.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire Виж мнението
    Не знам какво обяснявате че е нормално, за мен не е. И да не решите, че нашите ми дават да правя каквото си искам..е не е така, но това е прекалено. Разбира се, че го правят защото ги е грижа за нея, но те я третират като 10-годишно момиченце. Сестра ми е на 11 и като излезе с приятелки я пускат до по-късно. Те са я пускали до 19.00 и преди да тръгне с момчето. А това че си има приятел не виждам да е причина да стои до по-рано. Те ако решат да правят секс, могат да го правят и в 12 на обяд, няма логика просто в ограниченията.
    Към авторката: съветвам те да седнеш и да поговориш с тях. Предложи им да ги запознаеш с момчето, излизайте в квартала ти, може пък там да те пуснат до по-късно, или пък стоите у вас, за да са спокойни.
    +1 обаче не съм съгласна с това да седят у тях. Не знам може да не съм права, но майка ми повече се притеснява като съм с момче вкъщи отколкото като сме на кафе. Въпрос на гледна точка може би.

anonymous708973
    Guest
    Абе, ако трябва да погледнем обективно ситуацията, могат да се награбят и у тях, и на кафе... Но искрено съветвам авторката да не използва това като аргумент.
    Представяй момчето си в добра светлина, толкова ли е трудно? Вярно, че е малко по-голям, ама не е като да е с 10 години отгоре. Нашите в началото бяха доста резервирани към предишния ми приятел (6 години по-голям), обаче се стигна до момента, в който аз излизах с него и те му предаваха поздрави, питаха за котката му и т.н.

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Ваште ги е шубето...

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от broken-barbiee Виж мнението
    +1 обаче не съм съгласна с това да седят у тях. Не знам може да не съм права, но майка ми повече се притеснява като съм с момче вкъщи отколкото като сме на кафе. Въпрос на гледна точка може би.
    Значи е по-притеснена ако дъщеря и е с момче в съседната стая като едва ли не ги чува и може да отиде да ги провери когато поиска, отколкото когато знае че са на кафе, а дали са там не е въобще сигурно, както и с кого са и какво правят? Не го разбирам :Д
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Благодаря че ми помагате. Скоро ще имам нов телефон и тогава ще ми звънят повече но може би ще ме пускат повече навънка/.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не става въпрос дали е нормално или не. Защото в случая си зависи гледната точка на родители. А на авторката явно са доста по - загрижени и доста по - притеснени.

По темата:
    Поговори с тях. Запознай го с тях. Нормално е да се притесняват, щом е първия ти приятел, за който знаят. Мислят си , че не знаеш това , което може да се случи.

Иначе съм напълно съгласна с мнението на DesireToFire - ако са решили да правят секс, ще го правят и в 12 на обяд, така че е безсмислено да се слагат някакви ограничения. Още по - тъпо да се виждат един път в седмицата.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mira50oo Виж мнението
    Благодаря че ми помагате. Скоро ще имам нов телефон и тогава ще ми звънят повече но може би ще ме пускат повече навънка/.
    Казвай им къде и с кого отиваш. Обаждай им се без да са те потърсили, за да кажеш, че ставате от кафето и отиваш към спирката.
    Ако ще лъжеш (не те съветвам да започваш от самото начало!) - желязно алиби. Не да кажеш, че си с приятелка и те да я видят на улицата случайно, когато се предполага тя да е с теб.

Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    ами наистина не е честно не може да искат да се вижда с него 1 път в седмицата те гаджета ли са или не знам какви, и моите родители откакто разбраха че имам гадже ми намалиха вечерния час, ама защо не знам. Мисленето на баща ми е от 20 век

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire Виж мнението
    Значи е по-притеснена ако дъщеря и е с момче в съседната стая като едва ли не ги чува и може да отиде да ги провери когато поиска, отколкото когато знае че са на кафе, а дали са там не е въобще сигурно, както и с кого са и какво правят? Не го разбирам :Д
    Не. Вкъщи като сме в другата стая няма как да се чуе, а и тя рядко си е вкъщи /лекции, работа/, за това и казвам, че е по-притеснена. А иначе тя ми има доверие и заради това не се притеснява като и кажа, че съм с момче на кафе /защото до сега на съм я лъгала/, т.е. ако доверието е спечелено всичко е ок!

Sega ve4e nie s nego se razdelihme. Kakto i da e toi skusa s men no tova e ne e vuprosa. vuprosa e 4e sq kogato se razdelihme na6te sa super spokoini i sq ne mi pravqt problem tolkova za 4asovoto vreme. Tui kato ve4e imam i telefon no ne nie si ostanahm prqteli i pak se vijdame i kogato sum s nego umirat ot pritesnenie.ZA6ttttttttttoooo za boga za6too ?? pitam az???

Мега фен Аватара на draid
    Съвършено нормално е да не те пускат след като той е на 19 а ти само на 16. Притеснявали са се да не ти повлияе негативно и това е .

Според мен работата е такава че се притесняват..особенно пък ако той е по-голям от теб.Така че просто им показвай че когато си с него могат да са спокойни и не се карай с тях говори спокойно..ако започнеш да викаш и да се тръшкаш нищо няма да получиш освен някое наказание

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си