- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родители
Имам проблем с наште. От един месец и няколко дена вече имам гадже и те знаят за него, но откакто им казах спряха да ме пускат да излизам както преди си излизах почнаха да ми определят час и то 18:00 отначало се прибирах в 19:00 и преди два дена ми се караха и ми казаха да престана да се виждам с него. А иначе съм на 16 добра ученичка съм незнам какъж им е проблема.Един ден ми дават друг ден не. Можело да си имам приятел обаче трябвало да се виждаме веднаж в седмицата а така не може. Не е честно.
Проблема им е, че не искат да надуеш корема... Не виждам кое не е честно...
мда, Nakadah, и това го има. Виж един месец е малко, нормално е да са малко против, с правила и т.н Сигурно и ти още не си сигурна в него. Просто седни и поговори с родителите си. Нека ти дадат шанс да го опознаеш, впоследствие и те.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Да бе,на 16 да я пускат до 18,00 ч. навън не е нормално.
Защо не го запознаеш с вашите? Ако го опознаят може да са по-спокойни.
Шофирай разумно - стигни жив!
Бързала си с новината.
Това първият ти приятел ли е? Ако ти е първи е нормално вашите да са по-резервирани.
Както бисквитката каза, запознай ги с него.
Води го във вас, когато и те са там, разказвай им по-често за него и т.н.
Той на колко е?
И спря да се върти за миг земята..
Бързала си с новината.
Това първият ти приятел ли е? Ако ти е първи е нормално вашите да са по-резервирани.
Както бисквитката каза, запознай ги с него.
Води го във вас, когато и те са там, разказвай им по-често за него и т.н.
Той на колко е?
И спря да се върти за миг земята..
Tова не ми е първият приятел, но е първият за който знаят и откакто почнах да излизам с него те почнаха да ми жикат повече. Той е на 19 иначе.
Не знам какво обяснявате че е нормално, за мен не е. И да не решите, че нашите ми дават да правя каквото си искам..е не е така, но това е прекалено. Разбира се, че го правят защото ги е грижа за нея, но те я третират като 10-годишно момиченце. Сестра ми е на 11 и като излезе с приятелки я пускат до по-късно. Те са я пускали до 19.00 и преди да тръгне с момчето. А това че си има приятел не виждам да е причина да стои до по-рано. Те ако решат да правят секс, могат да го правят и в 12 на обяд, няма логика просто в ограниченията.
Към авторката: съветвам те да седнеш и да поговориш с тях. Предложи им да ги запознаеш с момчето, излизайте в квартала ти, може пък там да те пуснат до по-късно, или пък стоите у вас, за да са спокойни.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Абе, ако трябва да погледнем обективно ситуацията, могат да се награбят и у тях, и на кафе... Но искрено съветвам авторката да не използва това като аргумент.
Представяй момчето си в добра светлина, толкова ли е трудно? Вярно, че е малко по-голям, ама не е като да е с 10 години отгоре. Нашите в началото бяха доста резервирани към предишния ми приятел (6 години по-голям), обаче се стигна до момента, в който аз излизах с него и те му предаваха поздрави, питаха за котката му и т.н.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Благодаря че ми помагате. Скоро ще имам нов телефон и тогава ще ми звънят повече но може би ще ме пускат повече навънка/.
Не става въпрос дали е нормално или не. Защото в случая си зависи гледната точка на родители. А на авторката явно са доста по - загрижени и доста по - притеснени.
По темата:
Поговори с тях. Запознай го с тях. Нормално е да се притесняват, щом е първия ти приятел, за който знаят. Мислят си , че не знаеш това , което може да се случи.
Иначе съм напълно съгласна с мнението на DesireToFire - ако са решили да правят секс, ще го правят и в 12 на обяд, така че е безсмислено да се слагат някакви ограничения. Още по - тъпо да се виждат един път в седмицата.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Казвай им къде и с кого отиваш. Обаждай им се без да са те потърсили, за да кажеш, че ставате от кафето и отиваш към спирката.
Ако ще лъжеш (не те съветвам да започваш от самото начало!) - желязно алиби. Не да кажеш, че си с приятелка и те да я видят на улицата случайно, когато се предполага тя да е с теб.
Не. Вкъщи като сме в другата стая няма как да се чуе, а и тя рядко си е вкъщи /лекции, работа/, за това и казвам, че е по-притеснена. А иначе тя ми има доверие и заради това не се притеснява като и кажа, че съм с момче на кафе /защото до сега на съм я лъгала/, т.е. ако доверието е спечелено всичко е ок!![]()
Sega ve4e nie s nego se razdelihme. Kakto i da e toi skusa s men no tova e ne e vuprosa. vuprosa e 4e sq kogato se razdelihme na6te sa super spokoini i sq ne mi pravqt problem tolkova za 4asovoto vreme. Tui kato ve4e imam i telefon no ne nie si ostanahm prqteli i pak se vijdame i kogato sum s nego umirat ot pritesnenie.ZA6ttttttttttoooo za boga za6too ?? pitam az???
Съвършено нормално е да не те пускат след като той е на 19 а ти само на 16. Притеснявали са се да не ти повлияе негативно и това е .
Според мен работата е такава че се притесняват..особенно пък ако той е по-голям от теб.Така че просто им показвай че когато си с него могат да са спокойни и не се карай с тях говори спокойно..ако започнеш да викаш и да се тръшкаш нищо няма да получиш освен някое наказание![]()