.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София

Батерията на лаптопа

Нямам идея каква е връзката, но ще го кажа - днес идваха да ми сменят кабела на нета с друг, оптичен. Не съм пускала лаптопа оттогава и преди малко го пуснах. Сега компютъра ми не може да работи без зарядно, в момента, в който го извадя пише 0 процента батерия. Имам хикс на иконата и ми пише Consider replacing your battery. Знам какво значи, но нямам идея какво точно се иска.... Някой да има представа?
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Иска нова батерия. Дошло и е времето.

Град
    София
    Е то тия батерии на половин година ли ще ги сменям?
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Град
    София
    Ако толкова бързо ги яде, не е лошо да се види добре ли работи зареждането.

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Ако толкова бързо ги яде, не е лошо да се види добре ли работи зареждането.
    Аз имам подобен проблем - на батерия работи добре, но само за 30 мин, а ако е включен докато се зарежда - изгасва нз защо помогнете ми и на мен

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    Аз правя така-КАТО ДИГНЕ НА 100% И ДЪРПАШ КАБЕЛА, иначе я оженваш!

Цитирай Първоначално написано от raror Виж мнението
    Аз правя така-КАТО ДИГНЕ НА 100% И ДЪРПАШ КАБЕЛА, иначе я оженваш!
    Аз съм горе-долу така, ама трябва да внимаваш да не стигне 3 % - пак я оженваш !!!
    Да, ама ако играя игра не може и да се зарежда - харчи твърде много ли нз помогнете и на мен !!!

Град
    Разлог
    Цитирай Първоначално написано от DSD Creations Виж мнението
    Аз съм горе-долу така, ама трябва да внимаваш да не стигне 3 % - пак я оженваш !!!
    Да, ама ако играя игра не може и да се зарежда - харчи твърде много ли нз помогнете и на мен !!!
    Баси работата .. зимаш нова .. щом като играеш или са активни повече процеси се натоварва дотолкова .. няма нужда от обяснение.. метнала си е топа

Баси работата .. зимаш нова .. щом като играеш или са активни повече процеси се натоварва дотолкова .. няма нужда от обяснение.. метнала си е топа
    е да ама тва става най-бързо с игри а като играя само играта е пусната

е да ама тва става най-бързо с игри а като играя само играта е пусната
    а и батериите са си ебали майката от скъпотия 120 лева за моя модел ама от две години насам компа е се включен така че има логика в тва да е развален Toshiba Satellite L500

Град
    Разлог
    а и батериите са си ебали майката от скъпотия 120 лева за моя модел ама от две години насам компа е се включен така че има логика в тва да е развален Toshiba Satellite L500
    Няма значение... ако е някоя 3D/симулатор & etc. натоварва яко. Ако е Super Mario etc. няма проблем-можеш да се задоволиш с такива

Няма значение... ако е някоя 3D/симулатор & etc. натоварва яко. Ако е Super Mario etc. няма проблем-можеш да се задоволиш с такива
    Няма значение каква бро - изключва и това е и после нз защо се връщам на чекпойнт отпреди седмици или дори месеци който си мисля че е изтрит, по принцип не играя натоварващи игри и съм забелязал, че с всички е така, дори Майнкрафт, която е по-скоро приложение заеби а немам 135 лева за нова батерия, само 90 треа да по спестявам 1-2 месеца, а дотогава без Halo 2 btw струва ли си да си взема хвох 360 щото след две години ще излезе 720 и този ще е вече безполезен ??? пиши ми на лично плсссс

Град
    София
    Занесох го на профилактика, той миличкия почти умрял. Задръстено ми било охлаждането, което допринесло за батерията.
    Сега...Имам лаптоп HP PAVILION G62-A20SQ WW017EA и търсих в интернет, но тъй като нищо не разбирам нямам идея каква батерия ми трябва. Помня само, че е 6 клетъчна, но видях модели в мултирама и т.н. обаче не знам кой модел ми трябва. Някой знае ли?
    -M.B.

Цитирай Първоначално написано от Claymore Виж мнението
    Занесох го на профилактика, той миличкия почти умрял. Задръстено ми било охлаждането, което допринесло за батерията.
    Сега...Имам лаптоп HP PAVILION G62-A20SQ WW017EA и търсих в интернет, но тъй като нищо не разбирам нямам идея каква батерия ми трябва. Помня само, че е 6 клетъчна, но видях модели в мултирама и т.н. обаче не знам кой модел ми трябва. Някой знае ли?
    Моя проблем е същият - някой ми каза че трябва да се почисти вътрешно и че затова бил шумен и на процесора не му достигал въздух (нещо като астма), а за HP Pavilion има доста модели . Избери най-изгодния за теб, но преди да купуваш каквато и да било батерия, извади твоята от компа и виж там има номер на модел, мегавати и т.н. . Трябва да си сигурен/на че е като твоя преди да купуваш .

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Claymore Виж мнението
    http://www.ebay.co.uk/itm/LAPTOP-BAT...#ht_1775wt_947

На гърба на батерията има надпис за модела и/или номера. Нещо от рода на
    HSTNN-CB0W, HSTNN-CB0X, HSTNN-CBOWH, STNN-CBOX, HSTNN-I79C, HSTNN-I81C, HSTNN-IB0X, HSTNN-IBOX, HSTNN-LB0W, HSTNN-LBOW, HSTNN-OB0X, HSTNN-OBOX, HSTNN-Q61C, HSTNN-Q62C, NBP6A174B1, 586006-321, 586006-361, 593554-001, 586007-541, 593553-001, 593562-001, HSTNN-UB0W, WD548AA

На мен ми се случи следното :
    Батерията ми взе да пише ,че е за смяна и че кома може да се изключи внезапно или нещо от сорта и на иконата на батерията се появи един кръст.И един приятел ми инсталира Еверест и там показа,че батерията е износена на 67%.
    Оставила съм го в зарядното и днес станаха 2 токови удара един след друг и о чудо,батерията спря да изписва ,че е за смяна.Кръста също изчезна от иконата и включих пак оная програма Еверест и изписа,че батерията е износена на 44%.Та нз какво се случи сега ми изписва 1h and 30min когато го махна от зарядното....Някакви обяснения за това?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си