.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Hybrid View

Мега фен Аватара на babity
    Евалата! Разбира се, че щом вече сте осми клас трябва да ходите по дискотеки. Естествено!!! Облечете си нещо по - разголено, по - високи токчета и всичките чича от дискотеката да съберете!

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Евалата! Разбира се, че щом вече сте осми клас трябва да ходите по дискотеки. Естествено!!! Облечете си нещо по - разголено, по - високи токчета и всичките чича от дискотеката да съберете!
    Сега ще ти разкрия една уникална тайна! Почти всички момичета са с рокли и с токчета на прощалната и в 99,9% от случаите класа задружно ходи на дискотека след 12. Не знам на колко си години ама явно си живяла в различни времена от сега, така че не се заяждай.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от broken-barbiee Виж мнението
    Сега ще ти разкрия една уникална тайна! Почти всички момичета са с рокли и с токчета на прощалната и в 99,9% от случаите класа задружно ходи на дискотека след 12. Не знам на колко си години ама явно си живяла в различни времена от сега, така че не се заяждай.
    И к'во, ако е модерно да се скача без бънджи от Аспаруховия, естествено, всички ще го направим в името на комформизма и световния мир? Bitch, please! Не съм толкова дърта, колкото ме изкара, но на твоите години видимо съм разсъждавала доста по - различно. Не ме разбирай погрешно, не че не съм се сърдела когато не ми даваха вечер да ходя по барове и кръчми, но веднага след като пообиколих баровете в нашия град, започнах мислено много силно да благодаря на родителите си, че не са ме пускали. А освен това дори и сега, когато мога да съм навън всяка вечер, баровете в частност чалготеките не са ми приоритет. Не се насилвайте толкова да пораснете!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    +1 И тичайте в.... ДЕТСКАТА дискотека

Цитирай Първоначално написано от broken-barbiee Виж мнението
    Може да не е живяла в различни времена момичето. Може просто тя и от класа и да имат акъл в главата, и да се избрали нещо, което по върви за туко що навършители 14 години момчета и момичета.

Дискотеката не е място за вас.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 03-16-2012 на 11:17

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си