- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Другарска!!!!!!!!
Евалата! Разбира се, че щом вече сте осми клас трябва да ходите по дискотеки. Естествено!!! Облечете си нещо по - разголено, по - високи токчета и всичките чича от дискотеката да съберете!
И к'во, ако е модерно да се скача без бънджи от Аспаруховия, естествено, всички ще го направим в името на комформизма и световния мир? Bitch, please! Не съм толкова дърта, колкото ме изкара, но на твоите години видимо съм разсъждавала доста по - различно. Не ме разбирай погрешно, не че не съм се сърдела когато не ми даваха вечер да ходя по барове и кръчми, но веднага след като пообиколих баровете в нашия град, започнах мислено много силно да благодаря на родителите си, че не са ме пускали. А освен това дори и сега, когато мога да съм навън всяка вечер, баровете в частност чалготеките не са ми приоритет. Не се насилвайте толкова да пораснете!
+1 И тичайте в.... ДЕТСКАТА дискотека
Може да не е живяла в различни времена момичето. Може просто тя и от класа и да имат акъл в главата, и да се избрали нещо, което по върви за туко що навършители 14 години момчета и момичета.
Дискотеката не е място за вас.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 03-16-2012 на 11:17