.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

На 18 а още не съм имал приятелка

Нормално момче съм , висок с хубаво тяло . Тренирам футбол и ходя на фитнес , с една дума поддържам се . Нямам проблеми в общуването с хората имам приятелки момичета , но на моменти се чувствам адски самотен като всеки е с някого по празници / ваканции а аз пак съм сам . Имам чувството че никога няма да имам приятелка

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    момичета - навсякъде където погледнеш....по празниците и ваканциите приятелите ти не правят ли купони? ходи на тях все пак си на 18 бе човек...там ше намериш мацка .... а оглеждал ли си се изобщо? защото понякога отговорът е под носа ти и ти не го виждаш....

Тва е проблема точно ходя по купони , дискотеки , гледам да излизам и да се запознавам с нови хора и не става И най лошото е че напоследък само за това мисля и изпадам в някво отчаяние и не мога да нищо правя ;С

пак ще повторя огледай се все пак сигурно има ПОНЕ едно момиче което да си пада по тебе
    и изобщо има ли момичета около тебе? сваляш ли ги или чакаш да падне от небето нещо?

и нямал ли си преди гаджета? опит ли нямаш ?

Супер фен Аватара на LeprikonA
    ^ ами в заглавието пише, че е имал поне 5, все сериозни. нали?

"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Айде сега, глупости. Нямало да си имаш приятелка. Ще си хванеш някоя мома(или тя тебе), няма къде да идеш.
    Преди няколко години(трябва да съм била на 15-16) ходих с един 18-годишен левент. Беше девствен, аз не бях, и никога досега не си беше имал приятелка. И нищо сбъркано му нямаше. Напротив-внимателно,интелигентно и добро момче. Леко аз трябваше да направя първата крачка и направо аз си го свалих, а не той мене, но нищо от това не е ме е притеснявало. Та, хич не си бита карта. Стегни се, бъди по-нахакан, ако трябва, заявявай си замеренията и пробвай. То не боляло.

леле горкия човек не му завиждам знам кво е да си самотник :х
    човек огледай се бе! не може да няма поне едно момиче! я помисли малко и каже са дали има или нема

Допреди няколко месеца нямах никакъв опит , тогава случайно разбрах че най добрата ми приятелка ме е харесвала от няколко месеца , то и аз я харесвах но тя си имаше гадже пък и исках да си запазим приятелството и не стана нищо . С нея ми беше 1-вата целувка и след това имам още 2-3 забивки и тва е ...

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Давай още. Отпусни се малко заговаряй ги, имам чувството, че чакаш наготово. Ми не повечето момичета нехаресват такива момчета. Поне според мен..

и аз съм така , на 18 години съм и все още не съм си имал приятелка

А смея да твърдя че не изглеждам никак зле и супер мн се изнервям като видя как други имат успехи с момичетата, а аз съм с класи над тях .
    Направо ми се скапва деня вече като гледам разни влюбени 2-ки в даскало да се натискат ;x

Цитирай Първоначално написано от qkakukla2 Виж мнението
    Давай още. Отпусни се малко заговаряй ги, имам чувството, че чакаш наготово. Ми не повечето момичета нехаресват такива момчета. Поне според мен..
    Да права си че момичетата не обичат такива момчета , за това се опитвам да буда максимално общителен , но просто като изпадна в отчаяние както се случва последните месеци няма как ... трудно е

Цитирай Първоначално написано от justme1 Виж мнението
    Да права си че момичетата не обичат такива момчета , за това се опитвам да буда максимално общителен , но просто като изпадна в отчаяние както се случва последните месеци няма как ... трудно е
    Заговаряй на улицата в магазини,ако искаш да е умно момичето може и в книжарница в някой мол ,но хареса ли ти някоя заговори я,един живот живееш и нищо не губиш,дори и да ти откаже,ако искаш може и да те запозная със свестни момичета да посводнича,сериозен съм

Едвам ме нави ;д Ква е офертата ? ;дд

е не си разгледал предложенията :Д големи цици,малки?:Д

Нямам предпочитания за гърдите ;дд

а Футбол в кой клуб? :Д ЦСКА? иначе пробвал ли си тогава със сайтове фб,аха и там всякакви,иначе на улицата да заговаряш е най-брутално има тръпка направи го като ебавка с приятелките си или приятели .

ako искаш на лично да си пишем щи разкажа ;дд

е що тук сме само чорбари :Д ок ,може.

Божее .. ти си на 18 .. живота е пред теб

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Ееее, при теб е сложно, ама мога да кажа даже, че при мен е повече... Разликата е, че аз съм на 13 и че съм имал ама хем, че не беше нещо сериозно, хем, че беше толкова отдавна, че ме е срам да кажа кога . Та въпросът е, че съм ужасно срамежлив... Има момичета, които харесвам ама незнам как да действам... Просто не си се представям в следната гледна точка да "свалям" момиче... Най-много да си умра от срам... Нито знам какво да й кажа, нито нищо... Даже като харесам някое момиче по улицата, дори и не си помислям за връзка с нея по някакъв начин евентуално, защото ми се струва прекалено "специална" за мен... Незнам вече какво да правя.. Даже незнам защо пиша това тук, въпреки, че смятам скоро да пусна тема какво да правя, в този сайт, тъй като има много хора които да ми помогнат... Просто споделих..
    Последно редактирано от bReAk3R : 03-17-2012 на 18:58
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Като не искам ми се лепят, като искам има дефицит. Пазарна икономика, какво да се прави.

Супер фен
    имай пари. ако пак не се появят, поне ще имаш пари. по-добре да имаш пари и да нямаш приятелка, отколкото да нямаш ни пари, ни приятелка.
    тва е.

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Цитирай Първоначално написано от assd Виж мнението
    имай пари. ако пак не се появят, поне ще имаш пари. по-добре да имаш пари и да нямаш приятелка, отколкото да нямаш ни пари, ни приятелка.
    тва е.
    К'во значи "имай пари"? WTF
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си