.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Супер фен Аватара на djipsito
    Той как се държи с теб ?
    Щом не си със сериозни намерения, кво значение има дали още я обича/иска и т.н ?

Не знам, не съм в теб, за да знам точно кво чувстваш, ама ако се държи добре с теб и нямаш против контакта му с другата, пробвай и квото сабя покаже. Въпреки риска да хлътнеш и да си блъскаш главата после със "Знаех си..."

Нямам идея кво точно да ти кажа, аз по принцип обичам сериозните неща и не обичам да си губя времето. След няколко грешки, почнах доста да опознавам човека, преди да пристъпя в директно действие. Флирта го има, ама само до там се стига. Като разбера, че в съзнанието му още е някоя друга се отдръпвам, особено ако той ясно показва, че не знае какво иска. Така му давам възможност да избере. Случвало ми се е и пича ми удари игнора, съответно аз на него също. И се чувствах много, ама много добре, че не навлязох в "калта".
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Той как се държи с теб ?
    Изключително мило, а попринцип не е от най-миличките същества, не обръща особено внимание на хората, с които се запознава (буквално 1 седмица след като са се запознали забравя, че въобще някога е говорил с някои от тях), груб е и такам.
    Последно редактирано от Pamaa : 03-18-2012 на 00:58
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си