- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- НЯМА ПО-ЯКО ЧУВСТВО НА СВЕТА ОТ ТОВА ДА ПРАВИШ СЕКС! ЙЕС, ЙЕС, ЙЕС!
Не, че искам да те обидя или да се заяждам. Ама ти за тия 3 години бая си се самозадоволявал, което е нормално и оказва влияниеТака, че моя съвет е следващия път да я е*еш 1:30 да видиме каква ще и е реакцията. Дори и да свършиш за 30 минути дай пак и ще усетиш разликата
Ако трябва цяла нощ!
![]()
Малко жалко ми се струва да ти се лепят за единият секс. Пък и колкото повече се хвалиш толкова по-зле говори това за теб. Моя гледна точка, но продължавай пожелавам ти голям успех. Дано минеш цяла София, но се надявам никоя от моя квартал да не ти се върже и да си легне с теб(малко гадно прозвуча)![]()
ЩО пък да е жалко, аз правя секс с любов, а в същото време и любов със сексА не ми говори за фаленето, защото не се фали само тоя, който нема с какво
Аз няма да мина никога цяла София, не че не е възможно, имам достатъчно семенна течност, за да осеменя и целия свят, НО аз подбирам с какви хора да си лягам
Обичам да е*а хора, които имат минало и такива, които имат бъдеще
Нека ви е ят
По-голямата част от София нямат нито минало, нито бъдеще - това са едни скучни сещества, които живеят в скучната България и се събуждат и лягат под звуците на ТВ Планета...