.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Hybrid View

Да, има расизъм в темата. И аз съм с ясно изразено расистко отношение към цигари и турци. И си го признавам, ако не с гордост, то поне без никакъв, ама никакъв срам. Не съм моралистка, нито хуманист, нито с каквито и да е утопични представи за човечеството като цяло.
    Много, твърде широкоскроена съм относно човешките недостатъци, нагони и "тъмни" страни на психиката, но към това- НЕ. Трудно се шокирам и трудно се отвращавам, но само мисълта циганин да ме докосва и е..е предизвиква буквално гадене. А да знам, че човекът върху мен(под мен,зад мен) преди това е бил в циганка(че и без презерватив,пуф,хабна работа) би предизвикало неописуемо желание да го изхвърля през прозореца. Такива са моите представи и не мисля, че бих могла някак да го преглътна това, авторе. Ти, ако си по-широкостроен относно тези неща, давай.

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sanguine Виж мнението
    И аз съм с ясно изразено расистко отношение към цигари и турци.
    Цигарите дай да не ги пипаме, а?

Цитирай Първоначално написано от Sanguine Виж мнението
    Много, твърде широкоскроена съм относно човешките недостатъци, нагони и "тъмни" страни на психиката, но към това- НЕ.
    Така де, може да си серат в устите, да се ебат в очните ябълки и да се жигосват с нагорещени железа, ама да спят с цигани, НЕ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си