.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2992

Hybrid View

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Наливна цигара означава цигари на бройка. Можеш да си купиш две цигари, а може и да си купиш 15 и ти ги дават на ръка - избягваш да купуваш цяла кутия, ако не искаш. Срещат се все по-рядко по магазинчетата и понеже този я дава за 15, а по принцип са 25ст.. си е бая далавера.

Качеството бива, но на мен са ми малко слабички. Специално тези са без бандерол. По принцип наливните си имат бандерол.. просто продавача разпечатва една кутия и от там си дърпа кой колкото иска.

Пича ги е докопал отнякъде и си върти некъв бизнес.
    Аха. Оф, не е като едно време преди 6-7 години, тогава навсякъде можеше да си вземеш на бройка. Иначе оферта, евала, че си се уредил! Направо ни изпиват паричките с тия безбожни цени.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Аха. Оф, не е като едно време преди 6-7 години, тогава навсякъде можеше да си вземеш на бройка. Иначе оферта, евала, че си се уредил! Направо ни изпиват паричките с тия безбожни цени.
    Нека ви изпиват паричките, за да спрете да пушите. Така светът ще стане по-чист и розов.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Нека ви изпиват паричките, за да спрете да пушите. Така светът ще стане по-чист и розов.
    Заклет пушач няма да спре да пуши, ако ще кутията да стане 10лв и заклет шофьор няма да спре да кара, ако ще дизела да стане 5лв. Мечтите ти за розов свят пропаднаха.

Инак оферта е, да, ама ще видим докога.. че, ако го гепят без този бандерол..

Колко е хубаво да осъмнеш с някой и да го гледаш как все още спи.

То какво все още.. 6 часа е.

По кафетата капучиното е към 2лв,а аз си взех 20 бройки за 1.80... да живей, живей Кауфланд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си