- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с него?
Може би въпросът ми е малко странен, но само на фона на другите теми... Та, бихте ли спали с Исус?
Представете си, 25та година, седите си в някой готин бар в Йерусалим и идва този пич, небрежно ви подава ръка, премята косата си назад, като междувременно това ви дава идеална гледка към релефното му потно тяло..Представя ви се и ви поръчва вода, превръща я във вино, и ви кани у тях... Ще приемете ли? Ще правите ли секс с него?
ако не бях обвързан би ли се навила да ти бъда първия само да не ми надуваш много главата с твоите проповеди
6б3З10
от къв зор пусна темата? откъде на къде ти хрумна точно па Иисус? само на мене ли темата се вижда безсмислена в случая защото все да си говорим така относно това....абе отива към богохулство бе....(вярвам ама направо с извинение към автора но съм възмутена от темата)
по темата -не едва ли ще ми се случи да се яви пред мен прекалено грешна съм за да стане това....
ДА! Колко пъти съм си го представяла. Беше ме срам да си призная!![]()
maDamn
Ако вярвах в него що не, ама не вярвам! И честно да ти кажа темата ти е доста глупава от моя гледна точка, нищо лично.![]()
Имайки предвид, че тогава едва ли се е знаело кой е тоя потен тип, правещ шмекерии с водата, вероятно бих избягала с писъци. А и каквато съм неверница, даже да ми се представи като "синът божи", ще го сметна за ненормален и ще го отсвиря.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Такива теми не се пускат тук.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.