.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Hybrid View

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Само аз ли не виждам нищо лошо в тва, че е чувствителен ;д Тия неща - мъжът не трябва да плаче, трябва да е мачо, а жената да е по-чувствителна и т.н. отдавна вече са се разбъркали/ разменили. Лично аз предпочитам момчето да ми реве и да знам какво чувства, дали му пука, а не да се прави на мъжкар и да си мисля кво ли не..... Blue_passion това може да е някакъв такъв период/ етап от живота ти, в който просто имаш нужда да си поплачеш или осъзнаваш повече от всякога ролята на момичето до теб в живота ти. Не прекалявай, де ;д Но все пак няма лошо в това. Не си путка - човек си
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от horacio Виж мнението
    Само аз ли не виждам нищо лошо в тва, че е чувствителен ;д Тия неща - мъжът не трябва да плаче, трябва да е мачо, а жената да е по-чувствителна и т.н. отдавна вече са се разбъркали/ разменили. Лично аз предпочитам момчето да ми реве и да знам какво чувства, дали му пука, а не да се прави на мъжкар и да си мисля кво ли не..... Blue_passion това може да е някакъв такъв период/ етап от живота ти, в който просто имаш нужда да си поплачеш или осъзнаваш повече от всякога ролята на момичето до теб в живота ти. Не прекалявай, де ;д Но все пак няма лошо в това. Не си путка - човек си
    Скрий се.

10б
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Скрий се.

10б
    като не сме съгласни с нещо, дай с агресия? поне 10 букви!

лошото на това да си "специалист" по живота, връзките, език на тялото, ИТ, как да си мъж, как да се държим като мъже, какъв трябва да е мъжа, какво е допустимо и какво не и всичките там твои качества на разбирач, врял и кипял в живота, е че прекалено ограничено гледаш на нещата и дори не допускаш минималния шанс понякога нещата да стоят по различен начин. хорацио не е съгласна с теб - нека се скрие. всичките в темата, които не са съгласни, "да се осъзнаят малко!".
    я тропни с краче!
    ти си прав! само и единствено ти си прав!
    не може по друг начин, няма средни положения! ъпсурт! НЕ! всички мнения в тази, освен твоите в тази тема, са невалидни!

не че трябва да сме крайни. аз не се кефя на крайности. не защитавам от-до автора, как стана ясно и в по-предните ми постове. просто тва върло и рязко отричане на всеки, дето не е съгласен с теб .. втф? за някои хора може пък тази ревливост да е симпатична.
    за някои.. не за всички.
    иначе темата се развива класически - появиха се и постовете на силните жени, които не искат да се грижат за мъжа, не искали момиченце до себе си. кофтито е, ако после от такива хардкор жени видим тъжни теми, че милуту не е достатъчно милу.

никого не защитавам, ама ми стана странно просто.

а авторът, в процеса на живота, който на всекиго удря шамари, ще види дали това му поведение ще му донесе някакви дивиденти, и ако има такива, какви ще са те.
    не приемайте поста ми като защита на неовладените емоции и хаотично поведение.
    ама просто ми стана странно налагането, и агресията, нали разбииш. това е. може и да ми се е дракало малко :0
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    ...
    Нали, мацка, наложи си и ти идилията за как всичко може да е различно и разнообразно. И обяснявай в хилядите теми, в които всеки ден пишем, че авторите са щастливи гълъбчета и нищо им няма, като са ирационални.

Провокирам, щото така ми харесва. Ако е толкова красива алтернативата на мнението ми, на драго сърце ще ми го оборвате.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си