- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Станал съм п*тка !!!
Приятельоьоьоьоьоьо
Чувствителността е гадно нещо хора
Чувствителните хора винаги се измъчват повече
А тези ,които не изпитват чувства и не им пука - живеят повече
Тя те прави слаб и безсилен
Не се лекува с фитнес или стриит фитнес ;d
А просто трябва психически да се стегнеш , да не мислиш само за нея и да се разсейваш с разни глупости
Ами...и аз имам същия проблем.Пускам си някоя романти4на комедия или няма зна4ение който и да филм настъпили някоя ром. сцена(т.е. целувки/прегръдки) и на мене ми текват сълзи4ки. Това е така защото наскоро се разделих с приятелката си и постоянно си мисля за преживените моменти заедно и 4е сега е в обятията на друг и много ме натъжава това.и се 4увствам много самотен.
В това няма нищо лошо. Ако всички бяха като теб, Света щеше да е едно по-добро място. Тези, които не го осъзнават сега, пропускат едно от най-красивите неща - да изразяваш чувствата си. И вярвам, че всяка жена би искала такъв тип момче, като теб. Дори да отричат, аз съм сигурен, че дълбоко в себе си искат да имат момче което натрапчиво им показва, че си мисли за тях поне 2 пъти във всяка минута.
да слуша
Ей, фанете се стегнете и спрете да говорите глупости! Кой ви пудри главичките бе, дечица? Толкова сте се изнежили, че чак ви харесва. Защо трябва да ревеш, та да разбере едно момиче, че мислиш за нея? Не можеш ли да й звъннеш, да я подкрепиш, да я изненадаш с нещо? Ако ревнеш пред някого без причина, въобще няма да го впечатлиш. Тва не е чувствителност, тва е идиотизъм и заблуждение. Вие положителни емоции не можете ли да изразявате, та сте седнали да ревете?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Само аз ли не виждам нищо лошо в тва, че е чувствителен ;д Тия неща - мъжът не трябва да плаче, трябва да е мачо, а жената да е по-чувствителна и т.н. отдавна вече са се разбъркали/ разменили. Лично аз предпочитам момчето да ми реве и да знам какво чувства, дали му пука, а не да се прави на мъжкар и да си мисля кво ли не..... Blue_passion това може да е някакъв такъв период/ етап от живота ти, в който просто имаш нужда да си поплачеш или осъзнаваш повече от всякога ролята на момичето до теб в живота ти. Не прекалявай, де ;д Но все пак няма лошо в това. Не си путка - човек си![]()
nigga stole my bike
Не позволявай да обсеби живота ти. Не се вманиачавай в нея и връзката ви. Гледай да отделяш повече време за себе си, интересите си и т.н. иначе както е тръгнало ще си теглиш ножа ако се разделите ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Дано го казваш със сарказъм.
Ако исках това, щях да си взема кученце. А аз искам до себе си мъж. Отдавна е минало времето на хиляди галенки имена и поток от лигави смс-и и на глупавото упорство постоянно да се повтаря колко някой ме обичал, без да го има осъзнаването, че това не е любов. Няма нужда той да мисли за мен по 2 пъти във всяка минута, нито има нужда това да се показва и то натрапчиво и театрално, защото в неговия живот, както и в моя, има и други неща. По-трудни неща, които изискват сила на характера. Има работа, има сметки, има едно бъдеще, което трябва да се изгради, а не става с рев. Има истинският живот, в който ти трябва опора,а не кученце, с чиито емоции да се справяш, защото то само не може.
НЯМА нищо лошо да си поплачеш, когато ти е най-трудно. Но да ревеш постоянно, за щяло и нещяло, вече е лиготия и мекушавост. Независимо дали си мъж или жена. Любов не се изразява така. А авторът не плаче от щастие, не плаче просто под напора на силната обич, а от страх. Страх, че ще я загуби, че не е обичан. Страх от проблемите, с които явно не намира друг начин да се справи. Затова неговото е мекушавост, а не възвишена проява на чувствителност и привързаност.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Спортуваш ли нещо ? Това беше много добра идея с боксовата зала , макар , че може да го заместиш с какъвто и да е спорт,който те разтоварва психически (плуване,бягане или др..) ..За Малко отдели мислите си за дадената госпожица и стига си се вманиячавал , защото може да станеш досадно-емоционален , дори и за нея (не се среща често твоята съдба ..)
Гуд Лък Чък![]()
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
като не сме съгласни с нещо, дай с агресия? поне 10 букви!
лошото на това да си "специалист" по живота, връзките, език на тялото, ИТ, как да си мъж, как да се държим като мъже, какъв трябва да е мъжа, какво е допустимо и какво не и всичките там твои качества на разбирач, врял и кипял в живота, е че прекалено ограничено гледаш на нещата и дори не допускаш минималния шанс понякога нещата да стоят по различен начин. хорацио не е съгласна с теб - нека се скрие. всичките в темата, които не са съгласни, "да се осъзнаят малко!".
я тропни с краче!
ти си прав! само и единствено ти си прав!
не може по друг начин, няма средни положения! ъпсурт! НЕ! всички мнения в тази, освен твоите в тази тема, са невалидни!
не че трябва да сме крайни. аз не се кефя на крайности. не защитавам от-до автора, как стана ясно и в по-предните ми постове. просто тва върло и рязко отричане на всеки, дето не е съгласен с теб .. втф? за някои хора може пък тази ревливост да е симпатична.
за някои.. не за всички.
иначе темата се развива класически - появиха се и постовете на силните жени, които не искат да се грижат за мъжа, не искали момиченце до себе си. кофтито е, ако после от такива хардкор жени видим тъжни теми, че милуту не е достатъчно милу.
никого не защитавам, ама ми стана странно просто.
а авторът, в процеса на живота, който на всекиго удря шамари, ще види дали това му поведение ще му донесе някакви дивиденти, и ако има такива, какви ще са те.
не приемайте поста ми като защита на неовладените емоции и хаотично поведение.
ама просто ми стана странно налагането, и агресията, нали разбииш. това е. може и да ми се е дракало малко :0
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Нали, мацка, наложи си и ти идилията за как всичко може да е различно и разнообразно. И обяснявай в хилядите теми, в които всеки ден пишем, че авторите са щастливи гълъбчета и нищо им няма, като са ирационални.
Провокирам, щото така ми харесва. Ако е толкова красива алтернативата на мнението ми, на драго сърце ще ми го оборвате.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
И е важно, че нямах предвид изключително и само мъжете. Толкова години да се борим за равноправие, а после някои дами "ама аз съм жена, аз мога за рева за щяло и не щяло, ти си мъж-ти пък не можеш, сега се грижи за мене, носи ме през целия живот".
В романтиката няма нищо лошо. Не казвам, че мъжете трябва всякога да са студени и твърди, да крият всяко чувство като нещо срамно пред теб, както пред останалия свят. Има и други начини на изразяване. Без театралност, без рев. Нещата не са само черни или бели и не съществуват само двете крайности-ревлив и чувствителен или "мачо", неспособен да изрази емоция.
Равноправието е друга тема на разговор, аз не бих искала да работя като комбайнерка и да се хваля с това или миньорка, има си наистина типично мъжки и женски неща, но не и да се кифлим "аз съм жена няма да си мръдна пръста за нищо" , истината е някъде посредата![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
аз не си налагам нищо, за себе си знам че съм достатъчно широкоскроен човек и обичам балансираните неща в живота си, мисля колкото се може повече ин-ян, и ми е Бх.
аз съм видяла от живота много неща, дето и ти си ги видял, само че разликата е, че ти наистина имаш нужда от "гъдкане по вратлето" колко си врял и кипял в отношенията между хората, а аз тая нужда я нямам.
много се изживяваш като великия разбирач.
аз мнения не налагам. виждам в живота как става. не си единственият, дето се е ориентирал, че е "по-добре" да си мъжкар. не си единственият, дам. и си на прав път, може да се каже.
обаче също така не знам скоро ли ще го минеш етапа на вечното обобщаване и поставянето в рамки.
щото нещата понякога могат да са изненадващо "иначе", а не по строгата ти система от правила и вярвания.
аз за мисля така явно съм се срещала с хора, които са ме изненадвали колко ИЗВЪН стереотипа са. и какви такива извън стереотипни ситуации са ми са се случвали. където всичките теории за самци, мъже, как трябва да се реагира, какво трябва да се чувства и т.н. са отивали по дяволите.
ти си бъди мъж. какъвто си искаш бъди. открил си си някакво свое щастие. не е като да грешиш с теориите за йерархията.
просто животът е цветен. и мен ме дразни стереотипното, праволинейно мислене.
въпрос на възприятия.
Доста е смешно да говориш толкова против стереотипите, като очевидно слагаш и мен в такъв. Замисли се. Не съм отрекъл, че нещата понякога може да са много различни. За мен в ситуацията е така, много пъти съм говорил и от другата страна на барикадата.
Някои харесват по-чувствителните , други не , но и в двата случая не бива да се изпада в крайности и лигавщина на безсмислени плачове, защото както казаха други по - горе - Какво ще прави ,ако момичето го напусне? И защото се е вманиачил до крайност може и да се самоубие ...
Последно редактирано от loveca777 : 03-25-2012 на 11:20
Всеки се представя различно във форума. От теб съм видяла стереотипни мнения, профил на wannabe tough guy, който много му разбира как стоят нещата. Всеки е имал такива периоди де, не е като да не сме имали всеки един от нас, който едва ли не е открил топлата вода на "самоуважението, самочувствието" и как трябва да се държим, ако искаме да се държат с нас подобаващо.
Естествено, мога да греша в преценките си. Сигурно.
Предполагам и ти ме виждваш по някакъв начин, дето няма да ми е много приятно да го чуя, но такъв е животът.
Такъв е и форумът. Съдим за хората по техните мнения.
Някаква инертност предполагам. Предпочетох да извличам информация и впечатления, вместо да давам. Влязох в форума за първи път преди години във връзка с училищен проект, за да наблюдавам темите главно в раздел "Секс". А сега като гледам е хубаво, че първо съм видяла едно-друго с времето преди да давам съвети.
Има си типично женски и типично мъжки професии, обуславяно от различната по презумция физика и/или психиката на половете. Това не прави единият по-лош или слаб от другия. Но намирам за отблъкваща лиготията на някои жени и убеждението им, че цял живот някой трябва да ги носи и че това е нормално. Тоест казахме едно и също с теб, jollie.
Пишем във форум, непознавайки цялостно ситуацията или лично автора/ката. Това предполага някакво обобщаване на ситуацията. Не можеш винаги да отхвърляш общото, фокусирайки се върху частното, ако нямаш достатъчно информация за второто.
Оф любовта е най - лошото нещо на света
Най-гадното дяволско сътворение
Да си чувтвителен означава да си наказан от съдбата
Винаги безчувствените изроди живеят по-добре и не си тровят живота с глупости - така е особено в днешно време , в модерния свят
Съжалявам да не се обидят раците от форума jghgh ; ) );D